ULTIMA ORĂ! Rate de infectare peste 2‰ în Panciu, Dumbrăveni și Răcoasa. Situația în restul localităților din Vrancea

0
2423

Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării cu COVID-19 în județ, valabile pentru ziua de 3 martie 2021.

Rata de infectare pentru Vrancea are valoarea de 0,77‰, în scădere.

În cele două municipii ale județului, valorile ratei de infectare sunt: Focșani – 1,29 în creștere, Adjud – 0,45 în creștere.

Localități cu rate de infectare peste 2‰: Dumbrăveni – 2,00 în stagnare, Panciu – 2,62 în creștere, Răcoasa – 2,24 în scădere.

Localități cu rate de infectare peste 1‰: Biliești – 1,22 în creștere, Boghești – 1,35 în stagnare, Câmpineanca – 1,37 în scădere, Câmpuri – 1,09 în creștere, Golești – 1,04 în stagnare, Nănești – 1,79 în stagnare, Paltin – 1,56 în stagnare, Străoane – 1,12 în stagnare, Țifești – 1,78 în scădere, Urechești – 1,46 în stagnare, Vulturu – 1,65 în stagnare.

Localitățile cu rate de infectare 0: Andreiașu de Jos, Bârsești, Bălești, Cârligele, Chiojdeni, Corbița, Gologanu, Gura Caliței, Homocea, Jitia, Mera, Milcovul, Năruja, Negrilești, Nereju, Nistorești, Păulești, Popești, Sl. Ciorăști, Tănăsoaia, Tulnici, Valea Sării.

DSP Vrancea recomandă în continuare cetățenilor să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse, în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

Sursă tabel și text: Direcția de Sănătate Publică Vrancea

imagine cu rol de prezentare: getty images

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here