GALERIE FOTO: 175 de amenzi în ultimele 24 de ore, în urma controalelor pe tema Covid în Vrancea

0
224

             175 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, de forțele de ordine angrenate în acţiunile pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a  infectării cu virusul Sars Cov 2.

La data de 1 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, alături de jandarmi și polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, ai Direcţiei Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Vrancea, dar și în mijloacele de transport în comun.

În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, peste 1000 de persoane și 124 de societăți comerciale.

Totodată, polițiștii au controlat 139 de locații (restaurante/terase, parcuri/locuri de joacă, etc), precum și 87 de mijloace de transport persoane.

Au fost aplicate 175 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 32 750 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei cu COVID – 19.

Intervențiile în sistem integrat vor continua și în perioada următoare, principalul obiectiv al acestora reprezentându-l siguranța cetățenilor.

Comunicat IPJ Vrancea din 2 martie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here