Descinderi ale oamenilor legii, timp de trei zile, în Adjud

0
3513

Acţiune a poliţiştilor pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud, ai Secției 4 Poliție Rurală Adjud și cei din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Adjud, sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea și Grupării Mobile de Jandarmi Bacău precum și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică și Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea, au acționat în perioada 26-28 februarie a.c. pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor comise cu violență și a faptelor antisociale, în zona pieței, barurilor, restaurantelor și sălilor de jocuri de noroc din municipiul Adjud.

Acțiunea a vizat totodată prevenirea accidentelor rutiere dar și limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 250 de persoane, controlate aproximativ 90 de societăți comerciale și peste 60 de vehicule, fiind efectuate 36 de testări cu aparatul etilotest.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 119 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 12 000 lei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal la regimul rutier, fiind reținute două permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Poliţiştii desfăşoară permanent activităţi de prevenire, descoperire şi combatere a faptelor antisociale, pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică cetăţenilor judeţului Vrancea.

Comunicat IPJ Vrancea din 2 martie 2021

Foto cu rol informativ, sursa foto: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here