ULTIMA ORĂ! Peste 145 de societăți comerciale verificate în Vrancea, în ultimele 24 de ore. 134 de amenzi aplicate pentru lipsa măștii de protecție

0
675

Acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID 19, desfăşurate de poliţiştii vrânceni

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii vrânceni, împreună cu jandarmi şi polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

În cadrul acţiunilor, poliţiştii vrânceni au verificat modul în care sunt respectate prevederile Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efector pandemiei de Covid 19.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate peste 145 de societăți comerciale, 148 de locaţii de interes, 95 de mijloace de transport, fiind legitimate totodată aproximativ 1270 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 163 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 15.500 lei, din care 134 sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție.

*

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic şi în perioada următoare, pe raza întregului  judeţ.

 

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19.

Facem precizarea că evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt interzise.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri!

COMUNICAT IPJ Vrancea, 26 februarie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here