ULTIMA ORĂ! GALERIE FOTO: Centrul Militar Zonal Vrancea are un nou comandant

0
2365
Astăzi, 26.02.2021, la sediul Centrului militar zonal Vrancea, într-un cadru restrîns în contextul epidemiologic actual, cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire şi limitare a răspândirii virusului SARS-Cov2 a avut loc ceremonia de trecere în rezervă a comandantului centrului militar, domnul colonel Nicu NĂSTAC.
În prezenţa preşedintelui consiliului judeţean, a comandanţilor instituţiilor din sistemul naţional de apărare din județul Vrancea şi a comandanţilor de unităţi militare din garnizoană, domnul colonel Claudiu STĂNILĂ, reprezentatul Direcţiei personal şi mobilizare din cadrul Statului Major al Apărării, a dat citire ordinului de trecere în rezervă a domnului colonel Nicu NĂSTAC.
Colonel Nicu NĂSTAC şi-a început cariera de ofiţer în garnizoana Focşani în cadrul Regimentului 282 Mecanizat ,,Unirea Principatelor”. Ulterior şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Brigăzii 282 Mecanizată ,,Unirea Principatelor”, ocupând numeroase funcţii de execuţie şi conducere în structurile acestei mari unităţi.
Începând cu data de 15.03.2017 a fost numit şef de stat major la Centrul Militar Zonal Vrancea iar începând cu data de 01.07.2018 a fost numit la comanda acestei structuri.
Pe timpul întregii sale cariere militare, ofiţerul a obţinut rezultate meritorii în îndeplinirea atribuțiilor specifice şi în pregătirea profesională.
Pentru rezultatele deosebite obţinute de-a lungul celor peste 32 de ani de carieră militară i-au fost conferite Emblema de Onoare a Statului Major General, Emblema de Onoare a Forţelor Aeriene şi semnul onorific ,,În serviciul Patriei”.
La comanda Centrului militar zonal Vrancea a fost împuternicit colonelul Neculai ŞERBAN, şeful de stat major al centrului militar.
Sursa text și foto: Centrul Militar Zonal Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here