ULTIMA ORĂ! VIDEO și FOTO! Accident la Bizighești cu cinci mașini implicate și trei persoane rănite

0
5939

Un accident rutier a avut timp în urmă cu puțin timp pe DN2 E85, în apropiere de Bizighești. Din datele primite de la martori, cinci autoturisme au fost implicate în accident și sunt persoane rănite.

„Prin apel 112 am fost sesizați despre faptul că pe DN2 E85 – Bizighești – a avut loc un accident rutier cu 5 autoturisme implicate. Politiștii se deplasează la fața locului pentru efectuarea cercetărilor”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, agent șef adjunct de poliție Lidia Brașoveanu.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Focșani-Mărășești, în apropierea localității Bizighești, județul Vrancea, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate cinci autoturisme. Din primele informații, o persoană este rănită, iar o alta este încarcerată. Traficul rutier se desfășoară îngreunat în ambele sensuri, întrucât două autoturisme sunt rămase imobilizate pe axul drumului.

Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute”, a transmis, la ora 7.45, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Vom reveni cu informații.

UPDATE! „Trei victime, ce par a fi rănite ușor, au rezultat în urma accidentului. Cauza producerii evenimentului va fi stabilită cu exactitate în urma cercetărilor. Toți conducătorii autoturismelor implicate au fost testați alcoolscop, rezultate fiind negative”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here