PNL vrea să îl elimine pe Vali Dima, reprezentantul comunității locale, din Comitetul Director al CSM Focșani 2007

0
1663

Liberalii focșăneni vor să îl elimine din Comitetul Director al CSM Focșani 2007 pe Valentin Dima, reprezentantul comunității locale. Decizia finală va fi luată, astăzi, la ședința ordinară a Consiliului Local. Unul dintre cei mai cunoscuți susținători ai echipei de handbal a municipiului, Valentin Dima este recunoscut în municipiu pentru implicarea în acțiunile de promovare a sportului dar și a patrimoniului cultural și turistic din Vrancea. Singura „vină” a lui Valentin Dima este că nu a lipit afișe pentru PNL și este interesat doar de binele sportului focșănean.

          Primarul Cristi Misăilă a trimis ieri un mesaj de susținere pentru Vali Dima:       Fiecare echipă are suporterii săi, care sunt mereu aproape de club, în momentele de bucurie și reușită sportivă, dar mai ales atunci când parcursul competițional este departe de cel dorit. Tocmai pentru că un suporter adevărat este aproape de echipa sa favorită și la bine și la greu.  Un astfel de suporter înfocat este focșăneanul Valentin Dima, pe care îl admir și îl felicit pentru activitatea sa!

          Diferența majoră față de ceilalți fanatici este că Vali, așa cum îi spun prietenii, nu iubește doar un sport anume sau o singură echipă, ci întreg sportul focșănean. Pasionat de mic de tot ceea ce înseamnă mișcare fizică, Vali Dima nu a făcut sport de performanță și nici nu a atins culmile succesului într-o anume ramură sportivă, dar prin activitatea pe care o desfășoară în viața de zi cu zi, a contribuit din plin în ultimii ani la promovarea imaginii sportului focșănean.

          Un adevărat profesionist în domeniul IT, fiind pasionat de calculatoare, s-a făcut cunoscut în Focșani ca administratorul site-ului de succes invrancea.ro. 

Practicant de judo, dar și de culturism, Vali poate fi văzut aproape zilnic pe bicicletă străbătând neobosit străzile din Focșani de la un eveniment la altul sau pur și simplu în plimbare. Fanii handbalului focșănean îl cunosc ca fiind aproape nelipsit de la meciurile echipei noastre fanion, susținând formația noastră mai mereu din primul rând al tribunelor. Dragostea față de echipa noastră îl face să trăiască toate meciurile la intensitate maximă, alături de fanii înfocați, sau din spatele porților pentru a prinde cele mai bune imagini din timpul jocului.

          Indiferent însă de locul în care este, fără a ține cont dacă ai noștri pierd sau câștigă, mereu o face cu zâmbetul pe buze și din dragoste pentru sportul focșănean!

Pentru tot ceea ce a făcut, în numele tuturor iubitorilor sportului focșănean, îi mulțumesc și îi urez sănătate și cât mai multe satisfacții din partea celor pe care îi susține cu atâta ardoare!.

Comitetul Director al CSM Focșani 2007 este alcătuit din un președinte, un vicepreședinte și trei membri. Directorul Clubului este membru de drept al Comitetului, alături de primarul municipiului. Ceilalți trei membri sunt doi consilieri locali aleși prin vot secret și un reprezentant al comunității locale. La ședințele anterioare, au fost aleși în acest comitet: doi consilieri liberali, Cristian Zîrnă și Liviu Macovei, și reprezentantul comunității, Valentin Dima. Numirea acestuia i-a nemulțumit pe consilierii liberali care au invocat o prevedere inexistentă în Regulamentul de organizare și funcționare al CSM Focșani 2007, respectiv faptul că reprezentantul comunității ar trebui să facă dovada unor minime cunoștințe în domeniul sportiv. În fapt, pe liberali îi nemulțumește că Valentin Dima a fost propus de consilierii PSD și a obținut voturile consilierilor locali de la toate partidele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here