FOTO: Un nou parc comercial în Focșani! Funshop Retail Park va fi construit de polonezi

0
11581

Polonezii de la Scallier vor deschide un parc comercial de mici dimensiuni, Funshop Retail Park, lângă magazinul Lidl de pe strada Bârsei din Focșani. Compania a anunțat că va deschide șase parcuri la nivel național, din care primele trei vor fi la Roșiori, Focșani și Moșnița. În prezentarea oficială se arată că Funshop Park este un nou lanț de parcuri comerciale care vor fi construite în orașe mici și mijlocii, cu facilități compacte adaptate nevoilor comunităților locale. La Focșani, deschiderea este programată pentru trimestrul al patrulea din acest an.

Funshop Retail Park va avea o suprafață închiriabilă de circa cinci mii metri pătrați, cu 92 locuri de parcare. Investiția într-un asemenea parc a fost estimată la 5-10 milioane euro. Oficialii companiei au arătat că au fost alese locații unde nu este competiție, fiind vânate terenuri în apropierea magazinelor Lidl și Kaufland. De altfel, strategia de dezvoltare este asigurată de un fost manager din cadrul Lidl România. Obiectivul nostru este să creăm un mediu care să se potrivească foarte bine nevoilor și așteptărilor locuitorilor orașelor mici și mijlocii din România și cerințelor lanțurilor locale și internaționale de retail. Am gândit locațiile Funshop Park nu doar ca pe un loc în care clienții pot face cumpărături, dar și ca pe un centru al comunității locale unde oamenii pot petrece timp și se pot relaxa, servind o cafea sau o masă. Fiecare locație are loc de joacă pentru copii, zona de food court exterioară, trotuare largi și acoperiș cu o lățime de 4 metri deasupra intrărilor, se arată în prezentarea proiectului imobiliar.

Funshop Park face parte din portofoliul companiei poloneze Scallier, care se ocupă de servicii de investiții în imobiliare comerciale complete. Scallier Ltd. desfășoară activități în domeniul gestionării investițiilor în sectorul imobiliar comercial, precum și administrarea acestor active, concentrându-se pe maximizarea valorii proprietăților în timp. Compania a fost înființată în 2011 și este specializată în sectorul parcurilor comerciale, galerii regionale, săli și facilități comerciale independente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here