Consiliul Județean Vrancea va reabilita energetic încă două clădiri aflate în proprietatea județului

0
321

Consiliul Județean Vrancea va reabilita energetic încă două clădiri aflate în proprietatea județului. Este vorba de mai multe corpuri de clădire situate pe strada Cuza Vodă nr. 52 din municipiul Focșani, unde funcționează Centrul de zi de recuperare şi reabilitare copii cu dizabilităţi și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna“.

În acest sens, plenul Consiliului Județean Vrancea a aprobat ieri în ședință extraordinară modificarea Hotărârii Consiliului Județean Vrancea nr. 46 din 30 martie 2020 privind aprobarea depunerii proiectului “Reabilitare energetică și lucrări conexe Centrul de zi de recuperare şi reabilitare copii cu dizabilităţi, Corp C1, C2, C3, C4, Str. Cuza Vodă, nr. 52, Municipiul Focșani, jud. Vrancea” în vederea finanțării, dar și a documentației tehnico-economice actualizată (la faza DALI) și a indicatorilor tehnico-economici, precum și aprobarea proiectului și a cheltuielilor aferente acestuia.

Tot în ședința de ieri, plenul Consiliului Județean a aprobat documentația tehnico-economică actualizată (la faza DALI) și indicatorii tehnico-economici, dar și cheltuielile aferente proiectului Reabilitare energetică și lucrări conexe Corp C10, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna“, str. Cuza Vodă, nr. 56, Municipiul Focșani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here