GALERIE FOTO: Liberala Dimitriu, acuzată că se „descalifică” după o vizită la „romii care locuiesc pe Str. Tisa din Focșani”

0
2443

Mai mulți focșăneni îi transmit viceprimarului PNL Ana Maria Dimitriu să vadă mai întâi distrugerile provocate de unele persoane care locuiesc pe strada Tisa, în locuințele modulare de la Crucea Roșie, și apoi să le plângă, demagogic, de milă. „Domnișoara viceprimar, vă rog să vă mutați două, trei zile în cartierul ăla, să vedeți cam cum locuiesc oamenii de bună credință. Îmi pare rău, dar vă descalificați cu astfel de postări”, este mesajul unei focșănence, pe pagina de facebook a viceprimăriței liberale, unde aceasta se laudă cu vizita făcută alături de alți colegi de partid la locuințele modulare din strada Tisa.

O vizită care nu are de-a face cu soluțiile administrative pentru persoanele care locuiesc acolo, ci cu interesele electorale și atacurile politice. Dimitriu crede că pentru #romii care locuiesc pe Str. Tisa din #Focșani timpul pare că stă în loc. Dar viceprimarul Dimitriu nu oferă vreo soluție, doar se plânge că modulul de toalete și duș este închis, că bătrânii stau în frig, iar copiii premianți „trăiesc în astfel de condiții”. În timp ce le vorbea locatarilor acestor locuințe modulare, pe fundal se vede un tobogan transformat în uscător de rufe și un balansoar distrus.

Mai mulți focșăneni au sancționat postarea viceprimarului liberal. Lângă locuințele modulare este plin de gunoaie, iar mesajele postate pe facebook sunt elocvente pentru starea de spirit a focșănenilor din zonă.

          De ce ar trebui ca toată lumea să îi ia în brațe pe acești indivizi? Au devastat cartierul ăla și oamenii sunt disperați. Doamna Dimitriu, nu îi mai luați în brațe și îi pupați în dos când ei fac prăpăd peste tot. Și ce treabă are primarul? Acele containere sunt ale celor de la Crucea Roșie. Ei sunt responsabili de problemele pe care le au. Mergeți să vedeți ce mizerie e acolo, scrie Ionuț Crăciun.

          Domnișoara viceprimar, vă rog să vă mutați două trei zile în cartierul ăla să vedeți cam cum locuiesc oamenii de bună credință. Îmi pare rău dar vă descalificați cu astfel de postări. Au furat biciclete, porțile oamenilor de la intrare în casă, roți și antene de la mașină, motociclete, au intrat în curțile oamenilor și au furat animale, au spart geamurile cu pietre. Fac mizerie peste tot și oamenii sunt disperați. Nu le mai luați apărarea. Toaletele și dușurile nu merg din cauza lor. Le-au devastat și pe alea, scrie Ruxandra Solovei.

          Dacă mi se strică dușul în baie, chem administrația locală să mi rezolve problema? De ce ei ar trebui mereu să fie ajutați în plus față de alți oameni?, scrie Riana Preda.

          Văd aici atâtea felicitări, și eu v-aș felicita însă îmi este imposibil deoarece locuiesc în același cartier cu dânșii, cei despre care îi tot lăudați, și le tot plângeți de milă… O prietenă de-a mea a fost bătută de trei fete care locuiesc acolo, i-au smuls părul din cap, au scuipat-o, și nimeni nu a făcut nimic, doar câteva amenzi, și atât!!! Păi doamnă este normal să ne fie teamă să ieșim pe afară din cauza lor? Acolo sunt tot felul de ciudați, pe care îi ajutați, cărora le plângeți de milă și așa mai departe…(…)…Nu știu dacă va vedea cineva acest comentariu, însă v-aș ruga să veniți și să vorbiți și cu cei care locuiesc pe strada Tisa, să vă spună ce părere au despre dânșii.., scrie Denisa Ionela Mihalcea.

Nu vreau să fac discriminare…. Am lăsat mașina parcată în zonă și m-am trezit fără antenă la mașină… Camera montată pe bord, se vede clar persoana cum mergea cu ea în mână…m-am lăsat … și am cumpărat alta, scrie și Sava Marcel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here