GALERIE FOTO: Futsal – Sportul Ciorăști a jucat sferturile de finală ale Cupei României!

0
315
  • Sportul Ciorăști – KSE Târgu Secuiesc 10-6 (1-4) Sportul Ciorăști – Auto Bergamo Deva 2-8 (1-4)

Sportul Ciorăști: Mihalache – Lupu, Crăciun, Tudose, Nistor, Ion, Mănăilă, Hălceanu, Mazilu, Remus Popa, Adrian Oltianu, Boubătrîn.

Antrenori, George Ioniță, Romeo Drăgan.

          Sportul Ciorăști, formație înființată înaintea începerii ediției de campionat 2020-2021 la futsal, care a reușit remarcabila performanță de a câștiga cu lejeritate Seria Est a Campionatului Ligii a II-a și a se califica în play-off-ul pentru promovarea în Liga I, continuă să impresioneze! Sâmbătă, 20 februarie, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României! În turneul pe care l-a organizat, într-o manieră impecabilă, în Sala Polivalentă din Focșani, formația din Ciorăști a întâlnit, de la ora 17:00, pe KSE Târgu Secuiesc, din Liga I. Partida era un test de calitate înaintea barajului de promovare. Chiar dacă echipa din Târgu Secuiesc nu este între cele din prima parte a clasamentului primei divizii, un joc – și un rezultat bun – în compania acesteia le-ar fi dat jucătorilor Ciorăștiului un consistent suport moral pentru meciurile de baraj. Iar Sportul a câștigat partida cu KSE Târgu Secuiesc după o dispută de ținut minte! În prima parte a întâlnirii, pe fondul unei dispute echilibrate, dar cu multe erori neforțate ale gazdelor, oaspeții au marcat de patru ori, după ce au fost conduși cu 1-0. În repriza a doua ciorăștenii au etalat un futsal de mare spectacol, cu combinații rapide și finalizări care le-au adus nouă goluri! Pentru 1-0 marcase Lupu, în minutul 1,40. Același jucător a adus golul al doilea al echipei sale, Tudose a făcut 3-4, covăsnenii au mărit distanța la 3-6, după care nu au mai reușit nimic! Boubătrîn a dus scorul la 4-6, Crăciun a reușit dubla și s-a făcut egal 6, Tudose a adus Sportul în avantaj, 7-6, și devenea evident că vrâncenii sunt scăpați în câștigători. Lupu a înscris a treia oară la 8-6, Mănăilă a șutat formidabil în cross și a fost 9-6, iar când mai erau 30 de secunde de joc, Remus Popa a închis tabela la 10-6! A fost o repriză cu o revenire senzațională a Sportului Ciorăști susținută și de jucătorii de câmp, dar în special de tânărul portar Mihalache cu intervențiile sale de mare calitate! În celălalt joc al optimilor de finală, Autobergamo Deva – Kereszthegy Remetea 6-2 (2-0).

 Sportul Ciorăști s-a oprit în sferturi dse finală!

Duminică, 21 februarie,  de la ora 11:00, în sferturile de finală, au jucat Sportul Ciorăști și Autobergamo Deva, fostă campioană și aspirantă la titlu și în actuala ediție de campionat. Cu șase internaționali în lot – Iancu, Toniță, Stoica, Szocs, Hadnagy și Gavrilă, devenii au avut nevoie de nouă mimute și jumătate ca să marcheze primul gol, după mai multe ratări, ale lor, dar și ale ciorăștenilor. Al doilea gol a venit tot pentru Deva, în minutul 18. Însă două inexactități în apărarea gazdelor le-au permis oaspeților să marcheze de tot atâtea ori la interval de zece secunde. Lupu a redus din handicap: 1-4 în ultimul minut al reprizei întâi. Mașinăria de fotbal a Devei, în poartă cu un Iancu ce părea de netrecut iar în câmp cu fotbaliști de mare valoare, a dus scorul la 8-1. Ca și sâmbătă, Remus Popa a înscris ultimul gol al echipei sale și s-a făcut 8-2. Pentru Autobergamo au înscrisToader, Ossorio, Gavrilă – de două ori, Stoica, Socz, Hatnagy, Ramada.

          Sportul a propus un futsal spectaculos, mai cu seamă prin combinațiile din atac și intervențiile lui Mihalache, dar mai mult nu a putut! A arătat, însă că are argumentele cu care să se bată pentru promovare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here