Fotbal – CSM Focșani 2007 are doi noi jucători!

0
198
  • Vor evolua pentru Focșani, experimentații mijlocași Sergiu Negruț și Sergiu Istrati

Echipa de fotbal seniori a CSM Focșani 2007 și-a consolidat lotul pentru a reuși promovarea în Liga a III-a! Au venit doi mijlocași experimentați – unul din România, Sergiu Negruț, celălalt din Republica Moldova, Sergiu Istrati.

Sergiu Negruț (în tricou vișiniu, foto Getty Images/MB Media) are 28 de ani, 1,81 metri și a jucat trei ani în Liga I pentru CFR Cluj – din 2014 până în 2017 apoi, la Pandurii Târgu Jiu, tot în Liga I, la Beroe Stara Gora, în prima ligă din Bulgaria, la Kisvarda, în prima ligă din Ungaria, la Turris Târgu Măgurele și CS Mioveni.

          Sergiu Istrati (în tricou alb cu roșu, foto facebook Sergiu Istrati), mijlocaș, 32 de ani, 1,74 metri, până în urmă cu câteva zile a fost jucătorul echipei Sfântul Gheorghe Suruceni, echipă din prima ligă a Republicii Moldova. A mai jucat la în ligile inferioare din Suedia, unde a fost gogeter, la Academia, Rapid Ghidighici, Milsami, Saxan, Spicul în Republica Moldova și la FC Brașov.

Ambii fotbaliști ar fi putut fi văzuți la lucru sâmbătă, 20 februarie, când urma să aibă loc meciul de verificare al CSM Focșani 2007 cu Foresta Suceava, dar care nu s-a mai jucat pentru că bucovinenilor li s-a stricat autocarul în drumul spre Focșani. Vor avea prilejul să joace și să se integreze în formula de echipă a CSM 2007 în următoarele meciuri de pregătiremiercuri, 24 februarie, cu FCSB II, sâmbătă, 27 februarie, ambele în deplasare și cu Ceahlăul Piatra Neamț, la 6 martie, pe stadionul Milcovul.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here