Alegerea celei mai bune case pentru câinele dvs.

0
39

Casele pentru câini seamănă mult cu casele pentru oameni. Sunt disponibile în multe dimensiuni și stiluri diferite, iar unele sunt mai eficiente decât altele. Să ne uităm la câteva dintre punctele cheie în construcția caselor de câini, astfel încât, atunci când vine timpul să alegeți, să înțelegeți cum să alegeți cel mai bun model pentru animalul dvs. de companie.

Materiale
Când vine vorba de materiale, cele mai durabile alegeri sunt lemnul și plasticul.
Lemn
Lemnul este favoritul printre materialele pentru orice casă sau cusca de caine, dar are avantajele și dezavantajele sale.

Pro:
– Lemnul oferă o izolare bună de căldură și frig.
– Este cel mai ușor material cu care puteți lucra, dacă vă construiți propria casă pentru câini.
– Casele de câini din lemn pot fi foarte robuste, un plus dacă animalului dvs. îi place să sară pe acoperiș.

Contra:
– Lemnul tinde să se uzeze de-a lungul anilor și are nevoie de întreținere anuală, cum ar fi impermeabilizarea și vopsirea, pentru a îl menține în stare de funcționare.
– Lemnul este susceptibil la infestarea cu termite.
– Tinde să absoarbă mirosurile animalelor de companie.
– Casele din lemn sunt extrem de grele, ceea ce nu este neapărat o problemă decât dacă trebuie să mutați adăpostul în altă locație.

Plastic
Plasticul rezistent este utilizat destul de des în construcția modernă de case și cuști pentru câini.

Pro:
– Plasticul poate fi foarte durabil, dar mult mai ușor decât lemnul.
– Nu absoarbe mirosurile așa cum o face lemnul.
– Curățarea se realizează ușor cu săpun și apă.
– Deoarece este posibil să se creeze modele cu turnare prin injecție, casele din plastic pot fi achiziționate într-o gamă foarte largă de stiluri.

Contra:
– Plasticul oferă unele izolații meteorologice, dar temperaturile pot fluctua mai mult în casele din plastic decât în ​​cele din lemn, cu excepția cazului în care este inclus un material izolant suplimentar.
– Casele de câini din plastic tind să decoloreze sub expunerea intensă la soare.

Acoperișuri
În ceea ce privește construcția acoperișului, acesta trebuie să fie înclinat pentru a permite scurgerea și să fie izolat.

Modelele simple sunt, de asemenea, de obicei, mai bune. Decorațiunile suplimentare pot fi drăguțe și pot face ca unele case de câini să arate mai mult ca niște case reale, dar toate aceste adăugiri oferă locuri pentru scurgeri. Țineți minte să aerisiți acoperișurile cu câteva găuri plasate în pereți chiar sub linia acoperișului.

Uși
Ușile trebuie să fie suficient de mari pentru a se potrivi dimensiunii câinelui. Dacă aveți mai mult de un câine care folosește casa, alegeți unul cu ușa suficient de mare pentru a se potrivi cu cel mai mare câine și cu suficient spațiu pentru ambii.

Ușile au nevoie, de asemenea, de o protecție de vânt, pentru a împiedica curenții de aer să sufle direct pe animalul de companie, atunci când este în interior. Unele modele sunt echipate cu uși pentru câini la fel ca cele pe care le-ați putea instala în propria dvs. casă. Acestea permit accesul ușor al animalului dvs. de companie, dar ajută la a bloca aerul rece.

Podea
Podelele ar trebui să fie așezate puțin mai sus în partea din spate a unei case pentru câini decât în ​​partea din față, pentru a permite un drenaj mai bun, dacă pătrunde apa.

Pardoseala trebuie să fie suficient de groasă pentru a împiedica transferul de frig de la pământul de dedesubt, sau mai bine spus, să fie ridicată la câțiva centimetri de sol.

Despre alegerea dimensiunii potrivite pentru câinele dvs.
Casa câinelui dvs. trebuie să fie suficient de mare pentru ca acesta să poată intra confortabil și să se întindă, dar nu ar trebui să fie mult mai mare decât atât. Animalul dvs. nu are nevoie de spațiu pentru a primi prieteni în vizită și spațiul suplimentar irosește căldura corpului câinelui.

Alegeți casa potrivită pentru câinele dvs.
Sperăm că acum vă simțiți înarmați cu cunoștințele de care aveți nevoie pentru a face o selecție informată atunci când cumpărați o casă pentru animalul dvs. de companie. Deși este posibil să nu găsiți adăpostul ideal, cu siguranță ar trebui să puteți alege cel mai bun model disponibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here