5 secrete să câştigi la sloturi online

0
19

Sloturile sunt foarte iubite în oferta platformelor online din ţara noastră. Le poziţionează în preferinţele jucătorilor tematicile diverse, simbolurile excentrice care rulează pe ecranul acestora şi nu în ultimul rând câştigurile rapide care se pot dobândi de cei mai norocoşi dintre norocoşi. Cu alte cuvinte, ele sunt tot ceea ce un jucător şi-ar putea dori! Și pentru asta, ai nevoie să ştii topul celor mai populare 5 secrete care te pot ajuta să câștigi.

Adevărul despre RTP

Dacă ai accesat Casa Pariurilor România şi ai deschis oferta lor de sloturi, ai ajuns exact unde trebuia. Ai păcănelele întâlnite în casele de pariuri offline dar şi online, teme cât cuprinde şi accesibilitate cât ai zice click! Rămâne doar să te decizi care este slotul unde să îţi testezi norocul şi să dai spin cât mai curând la joc.

Dar cum alegi slotul care să îţi dea într-un fel garanţia că nu arunci banii în vânt? Simplu, trebuie doar să le cauţi pe acelea cu RTP-ul cel mai mare şi să iei date despre ele consultând  forumurile unde jucătorii nu se sfiesc să împărtăşească „pe bune” impresiile lor despre diverse păcănele. Dar, ce trebuie să ştii despre RTP?

 • Reprezintă o caracteristică tehnică cu care toate păcănele sunt înzestrate şi care înseamnă banii care se returnează în buzunarele jucătorilor
 • Este stabilit în procente, astfel încât tu să cunoşti care este şansa ta de a recupera banii investiţi într-un slot, în cazul în care înregistrezi constant pierderi

Odată ce cunoşti aceste lucruri, trebuie să te orientezi către sloturile cu un RTP cât mai apropiat de 100%, astfel încât să ai garanţia că vei ţine sub control pierderile şi că vei avea parte de câştigurile dorite.

Bonusurile oferite de cazinouri – ce reprezintă?

Sunt instrumente minunate de a-ţi facilita cunoaşterea cât mai rapidă a ofertei. Să primeşti bani din partea platformei unde ai ales să fii client şi să îi poţi multiplica aşa cum doreşti, este visul oricărui jucător. În general, bonusurile care te aşteaptă într-un asemenea cazinou se împart în următoarele categorii:

 • Bonusuri cu depunere, cele mai cunoscut dintre acestea fiind cel atribuit atunci când te înscrii în portofoliul de clienţi noi ai unui cazinou, care îţi va oferi o bonificaţie de 100% sau mai mult la suma depusă
 • Bonusuri fără depunere, care ţi se atribuie cu diferite ocazii, precum ziua ta de naştere, aniversarea unui număr de ani împlinit de platformă şi puncte transformabile în bani din schemele de recompensare de care fiecare site dispune
 • Runde de învârtire gratuite la unele dintre sloturile selectate de platformă, bonusuri care se pot adăuga celor de clienţi noi sau pot să fie de sine stătătoare, acordate de pildă cu ocazia lansării unui nou joc

Trebuie să ştii că nimic nu vine atât de uşor şi bonusurile se înscriu şi ele pe această traiectorie. Fiecare este însoţit de termenii şi condiţiile de accesare clare şi ulterior de condiţii de rulaj, care sunt relativ uşor de îndeplinit dacă eşti un pasionat al jocurilor de noroc.

Strategie pentru a vâna jackpotul

Dacă joci constant la sloturi, atunci cunoşti că majoritatea dintre sloturi au jackpoturi. Ce sunt până la urmă aceste jackpoturi? Nimic altceva decât premii în bani pe care le poţi câştiga în afara celor cedate de slot. Strategia cea mai bună şi corectă în acelaşi timp pe care o poţi aplica la astfel de sloturi este în principal să le identifici. Anumite păcănele oferă jackpoturi independente de câştigurile pe care slotul le oferă, însă nu toţi jucătorii ştiu care sunt acelea. Trebuie doar să te duci în butonul de info, să îl accesezi şi să citeşti ce scrie în paginile sale. În cazul unui slot înzestrat cu jackpot vei putea găsi specificaţiile producătorului care constau în:

 • Existenţa acestui jackpot, care în general este structurat pe 4 nivele de câştig
 • Posibilitatea achiziţionării oricărei trepte de câştig, indiferent de miza practicată
 • Funcţia aleatorie de apariţie a acestuia pe ecran, întotdeauna după o variantă câştigătoare

Joacă pe miza cea mai mică, pentru că şi ea îţi poate asigura câştigarea jackpotului şi nu uia că totul depinde în ultimă instanţă de norocul care te însoţeşte în joc.

Cât de mult pariezi este extrem de important

Este evident faptul că odată ce te-ai instalat în faţa unui slot, ţelul tău suprem este acela de a realiza câştiguri care se completează de minune cu distracţia resimţită în joc. Aici intervine însă stilul tău de jucător şi mai ales bugetul de care dispui. Dacă eşti un jucător calm, pentru care contează doar distracţia, atunci nu poţi spera la câştiguri monumentale care să te poziţioneze pe podiumul celor mai buni în domeniu.

Dacă câştigul este cel care îţi imboldul de a juca, atunci lucrurile stau cu totul altfel. Trebuie doar să aplici regulile jocului responsabil pentru a nu dezvolta o dependenţă nocivă şi să îţi reglezi miza de joc. Toţi jucători ştiu că mizele mari aduc cele mai mari câştiguri, aşa că mai încearcă câteva rotiri de slot şi pe aceste sume. În final, tot bugetul este cel care îşi spune cuvântul aici, deci dacă îţi permiţi un buget mare de joc nu ezita să te joci şi pe cele mai mari mize existente în slot.

Cele mai bune sisteme de sloturi pe care le poţi găsi

Când vine vorba despre sloturi toţi jucătorii ştiu că nu este suficient doar să intri pe platforma online şi să selectezi la întâmplare un slot unde vrei să-ți încerci norocul. Trebuie să faci puţină muncă de cercetare şi să le cauţi pe cele mai „productive” pentru tine. Poţi apela şi la forumurile de specialitate pentru a afla care sunt cele mai plătitoare păcănele, însă în cele din urmă doar tu eşti cel care decide unde se joacă. De aceea este bine să cauţi întotdeauna acele sloturi care:

 • Au un RTP mare şi o volatilitate mică spre medie, de natură să ofere câştiguri bune în intervale de timp scurte
 • În afară de liniile de câştig fixe pe care le oferă să fie înzestrate de către fabricant şi cu jackpoturi pe diverse paliere de valoare
 • Sunt înseriate la nivel naţional şi internaţional şi care oferă aleatoriu un singur jackpot dar care cel mai adesea are valori imense, care depăşeşte sute de mii de euro

Dacă un slot îndeplineşte aceste condiţii înseamnă că ai toate şansele nu numai să pui mâna pe câştigurile dorite dar te poţi înscrie în galeria marilor câştigători prin prisma milioanelor câştigate la acest joc de noroc.

Sunt acestea secrete pe care un jucător trebuie să le cunoască şi să le aplice constant în joc? Pentru un jucător cu experienţă acestea sunt deja bifate însă pentru cei care de abia de acum încolo gusta din adrenalina jocurilor de noroc, acestea sunt de o imensă valoare. Te învaţă ce să faci, cum să faci şi unde să faci, astfel încât să ai toate premisele favorabile obţinerii câştigului dorit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here