Un avocat din Texas a participat la o şedinţă de judecată pe Zoom folosind accidental un filtru care îl transforma în pisică

0
56

Când judecătorul Roy Ferguson a deschis marţi şedinţa de judecată a tribunalului districtual din Texas, desfăşurată online, pe platforma Zoom, nu se aştepta să vadă doi avocaţi şi o pisică, relatează Reuters. „Pisica‟ cu ochi albaştri din colţul din dreapta al ecranului era de fapt avocatul Rod Ponton, acoperit de un filtru. „Domnule Ponton, cred că aveţi un filtru activat în setările imaginii‟, a remarcat judecătorul.Ponton i-a răspuns că asistenta lui încearcă să regleze setările. „Sunt aici în direct, nu sunt o pisică‟, a explicat avocatul. „Aşa cred şi eu‟, i-a replicat judecătorul.După ce imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare, Ferguson a scris pe Twitter: „Un sfat important când folosiţi Zoom: Dacă înaintea voastră computerul a fost folosit de un copil, verificaţi setările video pentru a vă asigura că filtrele sunt dezactivate înainte de a participa la o audiere virtuală‟.

Ponton, în vârstă de 69 de ani, a declarat pentru Reuters că nu ştie cum a apărut acel filtru. „Am intrat de pe computerul secretarei mele ca să particip la această audiere prin Zoom, iar atunci când toată lumea este pregătită, judecătorul strigă cazul şi feţele tuturor ar trebui să apară pe Zoom‟, a povestit acesta. „Şi feţele tuturor au apărut, mai puţin a mea. În locul feţei mele, era de fapt o pisică‟, a adăugat el.Judecătorul l-a ajutat să dezactiveze filtrul, iar şedinţa a continuat, a mai explicat avocatul.Judecătorul Ferguson a mărturisit că a fost „un moment haios‟. „Toţi cei implicaţi s-au comportat cu demnitate, iar avocatul a dat dovadă de o eleganţă incredibilă‟, a povestit acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here