Medicul Grigore Hanță a transmis autorităților un AUTODENUNȚ privind activitatea în centrul de vaccinare

0
5176

Medicul de familie Grigore Hanță a transmis autorităților un autodenunț privind activitatea sa și a celorlalte cadre medicale în centrul de vaccinare de la Odobești.

„AUTODENUNȚ

În atenția autorităților județene,

În atenția Prefecturii Vrancea,

În atenția DSP Vrancea,

În atenția UAT Odobești,

Subsemnatul Dr. Grigore Hanță, medic de familie în Odobești, jud.Vrancea, cu ALP eliberată de Colegiul Medicilor Vrancea, am consimțit (verbal) din 15/01/2021 să particip în asigurarea activităților medico-sanitare și de coordonare în cadrul Centrului zonal de vaccinare – înființat de UAT Odobești la solicitarea DSP Vrancea.

Începând din 18/01/2021 în acest centru de vaccinare au activat, prestând servicii medicale un număr de 15 medici de familie și 30 de asistențe medicale cu ALP eliberate de CM Vrancea sau Ordinul asistenților și moașelor din România (OAMR). În perioadă 18/01/2021 – 06/02/2021 în acest centru au fost vaccinate cu vaccin PFIZER sau MODERNA, 938 de persoane programate pe platformă informatică sau prin call center.

În ciuda tuturor solicitărilor noastre către cei responsabili (Prefectură, DSP, UAT), verbale și scrise, toate aceste persoane (medici și asistenți) am lucrat ilegal:

nu există contracte/convenții de muncă (nu există fișe de post, decizii de numire /acceptare a coordonatorului acestui centru). Niciuna dintre autoritățile menționate mai sus NU AU RĂSPUNS adreselor scrise trimise, așa cum prevede legea.

07/02/2021 Dr. Hanță Grigore

Nota bene: Un întreprinzător privat este sancționat/amendat dacă are un lucrător fără contract/convenție înregistrată în REVISAL. Activitatea “la stat” constat că se face după alte reguli, responsabilii organizării și desfășurării acțiunii de vaccinare a populației, în vederea ieșirii din această pandemie(Prefectură Vrancea, DSP Vrancea) se desfășoară după regula “lasă că merge și așa,”, sau ”pe noi nu ne controlează nimeni” …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here