ULTIMA ORĂ! Rată de infectare peste 1, în șapte localități din Vrancea. Datele ultimelor 24 de ore, pentru toate localitățile județului

0
1672

Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării cu COVID-19 în județ, valabile pentru ziua de 6 februarie 2021.

Rata de infectare pentru Vrancea are valoarea de 0,36%00, în scădere.

În cele două municipii ale județului, valorile ratei de infectare sunt: Focșani – 0,51 în scădere, Adjud – 0,40 în scădere.

Localități cu rate de infectare peste 1,5%00: Câmpuri – 1,64 în stagnare.

Localități cu rate de infectare peste 1 (până la 1,5%00): Andreiașu de Jos – 1,15 în creștere, Boghești – 1,35 în stagnare, Nănești – 1,34 în stagnare, Țifești – 1,19 în stagnare, Vârteșcoiu – 1,40 în stagnare, Vizantea-Livezi – 1,04 în stagnare.

Localitățile cu rate de infectare 0: Bârsești, Bălești, Broșteni, Câmpineanca, Cârligele, Chiojdeni, Corbița, Cotești, Dumbrăveni, Gologanu, Jitia, Mera, Năruja, Nereju, Obrejița, Paltin, Păulești, Poiana Cristei, Răcoasa, Sihlea, Sl. Bradului, Sl. Ciorăști, Soveja, Străoane, Tănăsoaia, Tătăranu, Tulnici, Valea Sării, Vintileasca, Vrâncioaia.

Ca efect al măsurilor care au fost implementate la nivelul judeţului, în Vrancea se menține una din cele mai mici rate de infectare cu COVID-19 la nivel naţional. Măsurile adoptate şi respectate de majoritatea cetăţenilor trebuie continuate cu rigurozitate și responsabilitate pentru a preveni răspândirea virusului în comunitate. DSP Vrancea pune accent în continuare pe măsurile de protecție sanitară, care nu trebuie neglijate, singurele instrumente eficiente în prevenirea transmiterii virusului SARS-CoV-2 și îmbolnăvirii cu COVID-19.

COMUNICAT DE PRESĂ, Direcția de Sănătate Publică Vrancea, 6 februarie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here