Au fost anunțați câștigătorii Concursului Online de Colinde „Răsunet blând de clopoței”

0
173

Elevii înscriși la Concursul Online de Colinde „Răsunet blând de clopoței”, organizat de Colegiul Național „Al. I. Cuza” din Focșani, au aflat câștigătorii. Una din activitățile propuse de ziua „Colegiului Național Al. I. Cuza” din Focșani a fost anunțarea câștigătorilor Concursului Online de Colinde „Răsunet blând de clopoței” organizat în decembrie. Cu sprijinul Consiliului Reprezentativ al Părinților CNAIC, au fost acordate 15 premii și mențiuni în valoare totală de 1050 de ron, după cum urmează:

          Gimnaziu:

Premiul I: Rali Teodora Mihaela -150 ron

Premiul al II-lea: Dracea Dana Georgiana – 100 ron

Premiul al III-lea: Buca Dragoș Florin – 50 ron

Mențiune: Cucuta Maria-Diana – 50 ron

Liceu:

Premiul I: Pătrunjel Iustina – 150 ron

Premiul al II-lea: Brîulung Bianca Ioana – 100 ron

Premiul al III-lea: Iancu Miruna Andreea – 50 ron

Mențiune: Enache Andreea Raluca – 50 ron

Mențiune: Bercuci Elena – 50 ron

Mențiune: Țopa Anastasia – 50 ron

Mențiune: Dumitru Denisa – 50 ron

Mențiune: Buboacă Angela Andreea – 50 ron

Mențiune: Jitea Alexandra Mihaela – 50 ron

Mențiune: Șerban Beatris – 50 ron

Mențiune:Buboacă Justin – 50 ron

Din juriu au făcut parte prof. Dumitrache Mitrița, prof. Opaiț Ovidiu, prof. Țandără Ionuț, un reprezentant al părinților și insp. Pătrășcanu Melania. „Prin participarea la Concursul Online de Colinde „Răsunet blând de clopoței”, organizat de Colegiul Național „Al. I. Cuza” din Focșani, cu sprijinul Consiliului Reprezentativ al Părinților și al Clubului de Robotică, ne-ați făcut să retrăim cu nostalgie răsunetul colindelor străvechi care au legănat copilăria noastră, a părinților noștri și a poporului român. Astăzi, când liceul nostru serbează împlinirea a 132 de ani de existență, avem plăcerea deosebită de a anunța câștigătorii concursului. Aș spune că toți sunteți câștigători. Și nu numai voi, și noi am câștigat. Mulțumim pentru că ne-ați făcut cunoscute aceste cântări, care poartă adevărul neschimbat al vieții, al credinței și al lucrării noastre, într-o lume secularizată. Prin intermediul vostru, am reușit să transmitem, în condițiile nu tocmai prielnice, ale pandemiei provocate de Covid-19, valorile creștine” (Silviu Iulian Roșca, consilier educativ).

Elena Vișinescu, directorul adjunct al colegiului le-a transmis următorul mesaj concurenților: „Mă bucur foarte mult că ați participat la acest concurs. V-am ascultat pe toți, m-am bucurat să vă aud; chiar în perioada sărbătorilor a fost o bucurie să vă ascult pe fiecare dintre voi”.

Doamna director Săndulescu Andreea, prezentă la activitate, le-a urat „La mulți ani!” concurenților și a precizat faptul că a urmărit cu interes înregistrările lor: „Este o sarcină grea pentru juriu, întrucât ați fost cu toții minunați!”.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here