Marian Oprișan: Îi recomand lui Cătălin Toma să facă măcar 10 la sută din ceea ce am făcut eu pentru comunitățile județului Vrancea

0
3008

Investițiile și dezvoltarea județului Vrancea ar trebui să fie principala preocupare a președintelui Consiliului Județean și nu cât carburant a consumat o mașină în 8 ani, a declarat fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. Acesta a precizat că așa zisa prezentare a consumului mașinii de serviciu pe care a folosit-o timp de 8 ani nu arată altceva decât că administrația județeană a lucrat pentru a realiza diversele proiecte de reabilitare și modernizare a infrastructurii județului.
Declarația lui Marian Oprișan vine după ce actualul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a declarat joi într-o conferință de presă că mașina marca Toyota, folosită de fostul președinte, a consumat în 8 ani de zile aproximativ 100 de mii de euro. Deși a vrut să pară că suma este una exorbitantă, actualul președinte al CJ Vrancea nu prea a reușit acest lucru. Și asta pentru că, dacă facem câteva calcule simple, rezultă că mașina folosită de șeful administrației județene a consumat în ultimii 8 ani puțin peste o mie de euro lunar, sumă în care intră carburantul, reviziile, reparațiile, schimbul de anvelope, etc. Mai exact este vorba de 1041 de euro lunar! Iar suma aceasta nu este exorbitantă deloc.
De aici și reacția lui Marian Oprișan: ,,În loc să se ocupe să aducă în județul Vrancea investitorii pe care i-a promis, să dezvolte județul Vrancea, să aducă acasă cetățenii vrânceni plecați în străinătate, Cătălin Toma se ocupă de chestii penibile, cât consumă mașina de serviciu folosită în timpul mandatelor mele. Îi recomand domnului Toma să facă măcar 10 la sută din kilometrii făcuți de mine doar în ultimii 8 ani, în beneficiul și interesul cetățenilor județului Vrancea. Acesta trebuie să știe că cei 284 de mii de kilometri parcurși cu această mașină au adus județului Vrancea peste un miliard de euro pentru investiții în infrastructură, ceea ce îi recomand și lui Cătălin Toma. În mandatul său, să facă măcar 10 la sută din ceea ce am făcut eu pentru comunitățile județului Vrancea”, a afirmat fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here