Futsal – Sportul Ciorăști se pregătește pentru turneul de la Iași!

0
305
  • Ciorăștenii sunt lideri după 9 etape

Surpriza plăcută a anului 2020 la futsal a fost Sportul Ciorăști, formație nou înființată care a reușit un parcurs foarte bun în Seria Est a Campionatului Ligii a 2-a. Cu un lot alcătuit din jucători – excelenți – de fotbal pe iarbă, care s-au adaptat la futsalul prin care unii trecuseră în mod pasager, și cu antrenori dedicați și inspirați – George Ioniță, Romeo Drăgan și Vlad Stavarache, Sportul a câștigat de cinci ori, a terminat de trei ori la egalitate și a pierdut doar o dată. Ciorăștenii și-au surprins adversarii printr-o impresionantă forță de atac – 50 de goluri marcate, cele mai multe din serie, și au plus 22 la golaveraj. Obiectivul echipei nu este în mod necesar promovarea, ci să reprezinte cu cinste comunitatea, așa cum declara pentru site-ul FR Fotbal, președintele antrenor George Ioniță. Până acum au reușit ce și-au propus iar după următorul turneu, cel de la Iași, pot urca pe drumul care duce la promovare. Pentru aceasta se pregătesc în Sala Polivalentă din Focșani și și-au întărit lotul cu câțiva jucători experimentați care împreună cu fotbaliștii care au evoluat până acum pot readuce futsalul vrâncean în prima ligă a țării. ”Au venit Ovidiu Tudose, Ionuț Chirică și Silviu Boubătrîn. Tudose a jucat mult timp în Liga 1, între altele, la United Galați, Chirică este campion european de tineret iar Silviu a jucat la United Galați. Pe 5-7 februarie avem ultimul turneu din sezonul regulat, la Iași. Sperăm să avem aceleași rezultate bune”, mi-a spus ieri George Ioniță.

În turneul de la Iași, Sportul Ciorăști va întâlni la 5 februarie pe Fortius 2014 Buzău, pe 6 februarie va juca în compania Futsal Poli Iași iar pe 7 februarie va încheia cu meciul pe care îl va disputa în compania Futsal Ceahlăul Piatra Neamț.

În clasament, Sportul Ciorăști conduce cu 18 puncte, urmată de Futsal Poli Iași cu 14 puncte, Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, cu 12 puncte și Fortius 2014 Buzău, cu 6 puncte. Avansul de patru puncte cu care vor începe turneul ar putea fi decisiv pentru ca ciorăștenii să câștige seria!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here