VIDEO: Absolvenți ai Colegiului Cuza din Focșani, acum ingineri, medici, diplomați

0
3306

Pe pagina de Facebook a Colegiului Național „Al. I. Cuza” din Focșani sunt postate, începând de miercuri, mesaje de la absolvenți. „Începând de azi și până luni, 25 ianuarie, cu prilejul Zilei Colegiului, o să postăm pe pagina noastră de facebook mesaje video de la foști elevi. Sunt povești de viață diferite.  Toți cei care le-au trăit au însă ceva în comun: au fost elevi la „Cuza”. O să auzim, așadar, răspunsuri la întrebarea: „Ce a însemnat Cuza pentru mine”? Noi ne-am dori să reușim mereu să formăm Oameni, adaptați la societatea în care trăiesc și ducând în povestea lor și amintiri de liceu… Vă mulțumim pentru mesaje și le așteptăm în continuare!”, arată reprezentanții colegiului.

Un prim mesaj este de la Alexandru Munteanu, fost președinte al Consiliului National al Elevilor și Primarul Consiliului Local al Tinerilor pe vremea când era elev la CNAIC. „Astăzi, după cum ne spune el „Sunt radio host la Radio Romania 3Net, DJ și MC. Fac educație non-formală la Cercetașii României și îmi place să fac oamenii fericiți.” Alex e și sportiv de performanță, face judo și are numeroase medalii obținute și e și moderator la Atlas TV la emisiunea „Ora adolescenților”. Mulțumim, Alex, pentru mesaj”, au transmis reprezentanții CNAIC.

„Bogdan Tutoveanu – inginer constructor,  promoția 1993, stabilit în Marea Britanie, are cea mai frumoasă amintire din liceu: aici a cunoscut-o pe soția sa, Gianina, acum medic primar, tot în Anglia. Pentru Bogdan Tutoveanu, Cuza a fost un miraj, o ambiție, dar și o provocare, întrucât fratele său era deja elev la Cuza. Mulțumim pentru mesaj, Bogdan și Gianina Tutoveanu!”

„Corina Lefter, promoția 2007, în liceu olimpică la istorie și filosofie. A obținut premiul II la istorie în 2004 la faza națională și premiul I în 2006, iar în 2007, premiul II la faza națională la filosofie, calificare în lot internațional și mențiune la internațională.  Este diplomat în cadrul MAE, în prezent aflată la Misiunea permanentă a ONU în New York. Corina a studiat 8 ani la Cuza, gimnaziu și liceu, și de aceea crede că liceul este pentru ea o Alma Mater. Mulțumim pentru mesaj, Corina!”.

„Cristian Poll face parte din promoția 2010, specializarea matematică-informatică și astăzi este inginer, antreprenor în domeniul construcțiilor. Consideră că educația primită în liceu reprezintă fundația necesară vietii și carierei, și tot aici se leagă și prietenii solide. Mulțumim, Cristi, pentru mesaj!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here