ULTIMA ORĂ! Doi bărbați RĂNIȚI într-un scandal, la Homocea! Agresorul a fost prins în vamă, în timp ce voia să FUGĂ din țară

0
2365

 

Căutat după ce ar fi lovit doi bărbați cu un obiect înțepător, prins în vamă de polițiști

La data de 20 ianuarie, în jurul orei 19.40, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la un scandal într-un bar din comuna Homocea.

În urma verificărilor s-a stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 35 ani, din localitate ar fi lovit cu un obiect înțepător alți doi bărbați, din aceeași localitate, în vârstă de 23 ani, respectiv 33 ani.

Victimele au fost internate la Spitalul Județean Focșani.

Bărbatul de 35 de ani a fugit de la fața locului iar pentru identificarea lui a fost constituită o echipă de căutare formată din polițiștii Serviciului Investigații Criminale, cei din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Adjud și ai Poliției Municipiului Adjud.

În urma verificărilor specifice, în baza informațiilor deținute, poliţiştii l-au dat în consemn și au identificat în cursul nopții prezumptivul agresor la frontieră, în timp ce încerca să părăsească țară.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe iar în urma probatoriului administrat și a concluziilor raportului medico-legal, încadrarea juridică a faptei poate fi schimbată.

În prezent , bărbatul de 35 de ani se află în custodia polițiștilor de investigații criminale vrânceni.

Comunicat IPJ Vrancea, 21 ianuarie 2021

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here