ULTIMA ORĂ! VIDEO și FOTO: Cinci autovehicule implicate în accidentul de la Adjud; o femeie a murit

0
5698

Sosesc noi informații de la accidentul care a avut loc în această seară, în jurul orei 18.00, la Adjud. Conform reprezentanților ISU Vrancea, sunt 5 autovehicule implicate, iar o persoană încarcerată „prezintă leziuni incompatibile cu viața”. Pompierii intervin cu 3 echipaje, cu 1 autospecială de descarcerare, 1 autospecială de intervenție şi 1 ambulanță SMURD. Reprezentanții IPJ Vrancea au confirmat că „a rezultat decesul unei femei, conducător auto”. Conform polițiștilor, alte două persoane au fost rănite. Traficul a fost reluat alternativ pe sensul Bacău-Focșani.

UPDATE:

O persoană și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs pe DN2 E85

Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Adjud au intervenit astăzi, 20 ianuarie, în jurul orei 17:55, la un accident rutier produs pe  DN 2 E85, la ieşirea din municipiul Adjud spre Focșani (km 4). În accident au fost implicate 5 autoturisme, în care aflau 6 persoane. În urma impactului, au rezultat trei victime, dintre care una rămasă încarcerată.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje de pompieri cu: 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD şi 1 autospecială de intervenție, precum şi 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea  (SAJ). 

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea unei persoane aflată în stare de inconștiență rămasă blocată într-unul dintre autoturisme. Din nefericire, victima, de sex feminin, a suferit leziuni incompatibile cu viața. 

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victimele neîncarcerate, respectiv o persoană de sex masculin, care a suferit multiple traumatisme. Pacientul a fost transportat cu ambulanța SMURD la U.P.U Focșani. Cealaltă victimă, de sex masculin,  a fost preluată de un echipaj SAJ.

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here