FOTO: S-a deschis o nouă spălătorie auto în Focșani, MHL for you self cleaning

0
2552

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul spălătoriilor auto, familia Mihalache a deschis, în luna octombrie a anului trecut, o nouă spălătorie auto, de această dată de tip self-service. Afacerea este condusă în prezent de Marian Mihalache şi de fiul lui, Laurențiu Mihalache. Noua spălătorie este situată pe strada Panduri nr. 102 Focșani, însă, din cauza lucrărilor de infrastructură desfășurate pe str. Panduri, accesul spre spălătoria MHL for you self cleaning se face din str. 8 Martie Focșani. „Vino la MHL for you self cleaning și ai cele mai bune tratamente pentru mașina ta: soluție specială de jante, detergent alcalin, perie cu detergent, super spumă, ceară lichidă, clătire cu apă osmozată «fără pete», aspiratoare profesionale, parfum antibacterian, negru de cauciuc și aer comprimat”, este mesajul reprezentanților spălătoriei MHL for you self cleaning.

Tu speli mașina la Self Service?

Este o afacere de familie începută în 1997. Prima spălătorie am avut-o pe centură. Avem spălătorie, dar ne ocupăm și de vânzarea utilajelor și a produselor pentru spălătoriile auto, adică ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă spălătorie auto. Problema lipsei angajaților pe piață a fost cumva unul dintre motivele care ne-a determinat să deschidem o astfel de spălătorie.

La noua spălătorie avem programul maxim, adică spălare cu spumă, ceară lichidă, clătire cu apă osmozată «fără pete», parfum, soluție de cauciuc, prin urmare, este o spălătorie cu servicii complete. Avem patru boxe de spălat exterior și patru rampe cu aspirator, parfum și soluție pentru cauciucuri. Am deschis o nouă spălătorie la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, de această dată una de tip self-service. Unul dintre avantajele unei astfel de spălătorii, raportându-ne mai ales la pandemia de COVID-19, este faptul că fiecare client își poate spăla singur mașina, respectându-se totodată și distanțarea fizică‟, a spus Laurențiu Mihalache.

Un alt avantaj al spălătoriei MHL for you self cleaning este programul, astfel că fiecare client poate veni să-și spele mașina în orice moment, prețul fiind unul atractiv: 2,5 lei jetonul pentru fiecare serviciu (spumă, clătire, apă osmozată etc.). De asemenea, clientul va economisi timp venind la o spălătorie de tip self-service și își va putea personaliza programul folosit pentru spălarea mașinii. ,,Experiența în domeniu și produsele de calitate ne-au clasat în topul preferințelor clienților pe care, până în acest moment, nu i-am dezamăgit. Spațiul de manevră în incinta spălătoriei este unul generos”, a mai precizat Laurențiu Mihalache.

MHL for you self cleaning, serviciu de cosmetică auto Focșani

Adresa: Strada Panduri nr.102, Focșani, Vrancea

Telefon: 0732 596 719

Program: non-stop

Facebook: https://www.facebook.com/Mhl-For-You-Self-Cleaning-109042927642515

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here