Laurenţiu Rotaru, noul prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani

0
1113

Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani are, începând de mâine, un nou prim-procuror adjunct. Este vorba de procurorul Laurenţiu Rotaru care va prelua atribuţiile specifice funcţiei de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, ca urmăre a delegării sale în această funcţie de către Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Propunerea de delegare în această funcţie a fost luată în discuţie în şedinţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii de la începutul acestei săptămâni. Delegarea în funcţia de conducere are o valabilitate de şase luni.“Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al  Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani a domnului ROTARU LAURENŢIU, procuror la aceeaşi unitate de parchet, începând cu data de 15.01.2021, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)”, se arată în hotărâre.

Procurorul Rotaru va face echipă cu procurorul Ionuţ Drîmbă, cel care ocupă funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani din vara anului 2019. Din luna decembrie a anului trecut, unitatea de parchet rămăsese fără prim-procuror adjunct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here