Controale în peste 100 de societăți comerciale, în scopul combaterii răspândirii COVID-19 în Vrancea

0
408

Polițiștii vrânceni continuă acțiunile de verificare a modului în care se respectă măsurile impuse pentru limitarea infectării cu SARS-CoV-2

Acțiunile organizate, sub autoritatea Instituției Prefectului și în colaborare cu celelalte structuri teritoriale, au continuat, scopul acestora fiind siguranța cetățenilor și conștientizarea de către aceștia a necesității respectării normelor impuse în contextul epidemiologic actual.

În ultimele 24 h, peste 200 de forțe de ordine au fost angrenate, zilnic, în cadrul activităților desfășurate pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Polițiștii au efectuat controale la peste 100 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, la 117 obiective/locații și 91 mijloace de transport, 58 dintre acestea fiind destinate transportului public de persoane.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, polițiștii au aplicat 123 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3250 lei.

De asemenea, polițiștii au desfășurat activități și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, combaterea infracțiunilor, descurajarea faptelor antisociale și reducerea riscului rutier, fiind prezenți pe principalele drumuri publice.

În continuare, polițiștii vrânceni sunt angrenați în cadrul unor noi acțiuni organizate pentru siguranța și sănătatea cetățenilor.

COMUNICAT IPJ Vrancea, 13 ianuarie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here