Vladimir Dușinschi, director interimar la Administrația Piețelor Focșani

0
1598

Consiliul de Administrație de la Administrația Piețelor l-a numit pe Vladimir Dușinschi ca director interimar al societății care administrează piețele din Focșani. Decizia a fost luată în ședința de ieri a Consiliului. Vladimir Dușinschi are 33 ani, este licențiat în drept, sociologie și relații internaționale și a activat o lungă perioadă de timp în zona de comerț, fiind manager SC Mavecom SRL Focșani. Este un tânăr serios cu experiență în ceea ce privește comerțul. Așteptările tuturor de la Administrația Piețelor Focșani sunt mari. Focșănenii își doresc un comerț cât mai civilizat și modern în Piața Moldovei. Un comerț în care atât producătorul/comerciantul cât și cumpărătorul să fie respectați. Este o provocare și am încredere că Vladimir Dușinschi va putea mișca lucrurile în această direcție. Consiliul de Administrație al SC Administrația Piețelor Focșani SA a luat o decizie înțeleaptă”, spune primarul Cristi Valentin Misăilă.

Postul de director al SC Administrația Piețelor Focșani SA a fost vacantat la începutul acestui an, ca urmare a demisiei fostului director. Claudia Ionescu și-a depus demisia din funcția de director interimar la Administrația Piețelor începând din 5 ianuarie 2021 „având în vedere împrejurarea că Procedura de selecție a candidaților pentru funcția de director la societatea Administrația Piețelor Focșani SA a fost prelungită prin lipsa nejustificată a membrilor comisiei de concurs (Comitetul de nominalizare și remunerare), alături de atitudinea de totală dezavuare a activității actualului director, contrar realității, societatea fiind una pe profit, astfel cum rezultă din situațiile financiare afișate în fiecare an, pe site-ul instituției”.

Nu trebuie uitate nenumăratele presiuni puse de consilierii locali PNL care nu au nicio legătură cu activitatea desfășurată în piețele din Focșani și profesionalismul fostului director. Claudia Ionescu ocupă postul de director al Administrației Piețelor din 2016 iar anul trecut a raportat un profit net de aproape 200 mii lei, din care jumătate o reprezintă dividendele către Primăria Focșani. În ședințele Consiliului Local de anul trecut, consilierii locali liberali au încercat să o pună mandatar la Administrația Piețelor pe Mihaela Baclov, consilier local liberal și fost candidat PNL la Primăria Mărășești. De asemenea, conform informațiilor apărute în presa locală, și Valentin George Niță, unul dintre candidații înscriși la concursul pentru postul de director la Administrația Piețelor, este susținut de PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here