Profesoara Mitrița Dumitrache, din nou directoare la Școala Duiliu Zamfirescu Focșani

0
5050

În cursul zilei de vineri, reprezentații Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea au anunțat, printr-un comunicat de presă, că 93 de cadre didactice au primit aviz favorabil în vederea ocupării funcțiilor de director sau director adjunct vacantate începând cu data de 09.01.2021, la 76 de unități de învățământ din Vrancea. Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vrancea, condus de penelista Daniela Gabriela Marchitan, nu a catadicsit să publice lista noilor directori sau directori adjuncți cu toate că luni elevii și profesorii au revenit la cursuri.

Pe surse am aflat că profesorul de fizică Petrică Moraru a fost înlocuit din funcția de director al Școlii Gimnaziale nr. 10 „Duiliu Zamfirescu‟ Focșani cu Mitrița Dumitrache, profesor de muzică în cadrul aceleiași instituții. Supărat, cel mai probabil, de pierderea funcției, prof. Petrică Moraru nu a vrut să facă prea multe comentarii pe marginea subiectului nici vineri, când a fost contactat de reporterii noștri, și nici luni, rezumându-se la a spune că: „Sunt în timpul orei. Nu vorbesc acum‟. În locul directoarei adjuncte Liliana-Alina Agherghinei a fost numită învățătoarea Daniela Gavrilă.

Profesoara Mitrița Dumitrache a mai fost directoare a Școlii Duiliu Zamfirescu, din decembrie 2010, când i-a succedat profesorului Laurențiu Țibrea, până în ianuarie 2012, când la conducere a fost numită profesoara Carmen Ghiuță. Profesoara Mitrița Dumitrache a fost foarte mulți ani învățătoare, dar și consilier educativ. Conduce Corul Armonia al Școlii Gimnaziale „Duiliu Zamfirescu”. Se numără și printre profesorii de educație muzicală de la Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here