GALERIE FOTO: Fotbal – Seniorii Focșaniului au început pregătirea pentru sezonul de primăvară

0
292
  • Ieri, la ora 15:00, jucătorii CSM 2007 au intrat la primul antrenament al anului

Fotbaliștii seniori ai CSM Focșani 2007 au început, ieri, la stadionul Milcovul, pregătirea pentru jocurile ultimei părți a Campionatului Ligii a III-a. Antrenorul Alin Chița și preparatorul fizic Mohamed Chakroun, venit de la Foresta Suceava, au început lucrul pe terenul 3 al stadionului portarii Geantă, Preda, Apenciucesei și jucătorii de câmp Săpunaru, Juncănaru, Moisi, Bratu, Panaite, Găină, Ilie, Dragomir, Paizan, Negoiță, Pădineanu, Preoteasa, Stancu, Manu, Gorovei, Taciuc, Strătilă, Jurj, Lemac, Bodea, Moisin, Oprea, Benkaid Ilias. Față de lotul comunicat cu puțin timp în urmă, au mai venit vârful de atac Alexandru Bodea, de 19 ani, de la Spartac București și francezul Benkaid Ilias. Este așteptat la echipă și tunisianul Nour Hadhria, mijlocaș ofensiv de 30 de ani. Miercuri, 6 ianuarie, întreg lotul și conducerea tehnică a echipei au făcut testul Covid, toți având rezultat negativ, ceea ce permite o pregătire continuă pentru toți jucătorii care se pot încadra fără restricții în program. Antrenamentele vor continua la stadionul Milcovul până la sfârșitul lunii ianuarie după care echipa va pleca în cantonament la Băile Govora, acolo unde CSM 2007 a făcut pregătirea centralizată în iarna și vara trecute. Pentru perioada de cantonament, focșănenii au programat și un joc de antrenament cu Minerul Costești, la 6 februarie.

Program cu încă șapte jocuri de pregătire!

Programul celorlalte meciuri de pregătire ale echipei Focșaniului a fost modificat față de cel inițial și arată astfel: 23 ianuarie – joc școală, la stadionul Milcovul, 30 ianuarie, cu Metaloglobus București, 17 februarie, cu Metalul Buzău, 20 februarie, cu Foresta Suceava, 24 februarie, cu Tunari, 27 februarie, cu Afumați și 6 martie, cu Voluntari.

CSM Focșani 2007 va relua campionatul cu etapa a 16-a, a doua a returului, la

13 martie, când va întâlni pe CSM Bacău, de pe stadionul Milcovul. Au mai rămas de jucat din sezonul regulat 9 etape, în care focșănenii vor încerca să anuleze distanța față de a doua clasată și să încheie cel puțin pe locul al doilea, cel care duce în play-off-ul pentru promovarea în Liga a II-a. Va fi dificil pentru că brăilenii și gălățenii au câte patru puncte avans și vor face tot ce ține de ei ca să se mențină în vârful clasamentului seriei a 2-a.

Așa cum arată acum, lotul echipei Focșaniului este, valoric, peste ce era în toamnă. Au venit doi jucători cu nume, cu experiență competițională în primele ligi din România, respectiv, Tunisia. Sorin Strătilă are peste 100 de meciuri în Liga I și un joc în Naționala României iar Nour Hadhria are mai multe jocuri în Cupa Campionilor Africii. Rămâne ca ei să-și confirme valoarea și la Focșani. CSM 2007 are și doi noi fundași centrali de bună calitate, care pot da siguranță în joc și împreună cu o linie de mijloc mai creativă și mai productivă pot alcătui o grupare care să-și îndeplinească obiectivul pentru ediția de campionat 2020-2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here