ULTIMA ORĂ! Bogdan Stanoevici a murit. Actorul era în stare gravă în spital, după ce se infectase cu COVID-19

0
2341

Actorul Bogdan Stanoevici (62 de ani) a murit astăzi în Spitalul de boli cardiovasculare CC Iliescu, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale. El a ajuns în stare gravă din cauza infectării cu noul coronavirus.

Potrivit publicației capital.ro, actorul a fost intubat, ințial, iar o infecție nosocomială – clostridium difficile – i-a pus în pericol viața. Bogdan Stanoevici a fost mutat pe secția ATI non-COVID, surse medicale au transmițând că sistemul imunitar al actorului este foarte slăbit.

Este, în continuare, în stare gravă, a căpătat o infecție nosocomială, clostridium difficile, din cauza căreia situația medicală s-a agravat. A fost mutat pe ATI non-COVID, dar această infecție pune în pericol starea sa de sănătate pentru că are sistemul imunitar foarte slăbit”, au dezvăluit surse medicale, conform sursei citate.

Infecția nosocomială sau infecția intraspitalicească înseamnă infecția care nu este prezentă sau care nu se află în perioada de incubație atunci când pacientul s-a internat în spital.

Și-a făcut în fiecare lună testul anti-COVID

Această infecție se suprapune bolii pentru care pacientul s-a internat. infecțiile nosocomiale pot să fie în strânsă legătură cu deficiențe de igienă, sterilizare, manevre sau îngrijiri medicale.

Ca o ironie a sorții, Bogdan Stanoevici declara în noiembrie 2020: ”Chiar nu am timp de infecţii în acest moment”.

La începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici transmitea că nu poartă mască de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus pentru că este ”sănătos”.

Totuși, a ținut să menționeze că și-a făcut, în fiecare lună, testul anti-COVID, iar rezultatul a fost negativ, de fiecare dată.

Oamenii sănătoşi nu poartă mască”

Fostul candidat la Președinția României mai spus că, atunci când a fost obligat să poarte masca, în anumite situații, nu s-a opus și s-a conformat măsurilor restrictive impuse de pandemie.

Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative.

Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, declara Stanoevici la vremea respectivă.

Stanoevici, fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Ponta, s-a remarcat la începutul pandemiei de Covid prin dese critici la adresa măsurilor de protecție impuse de autorități.

Stanoevici a fost șef al Circului București și fost candidat la prezidențiale în 2019.

Sursa foto: Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here