VIDEO: Steagul Colegiului Unirea pentru jurnalistul de sport Vlad Vlăsceanu, mort la numai 42 de ani

0
3144

„La revedere Vlad Vlăsceanu, de la CNU și SDV! Vlad a trecut, pe ultimul drum, inevitabil, pe la liceul pe care l-a absolvit și l-a iubit enorm… pe Cezar Bolliac nr. 15 din Focșani. L-au așteptat în fața Colegiului Național Unirea din Focsani, directorul Cornel Noană, directorul adjunct Romulus Buzățelu, consilierul educativ Angela Sîrbu, președintele Asociației Sportive Școlare Unirea, Viorel Paizan, foști absolvenți. Vlad a primit onorul Colegiului Național Unirea din Focșani, la cel mai înalt nivel. A plecat cu singurul steag al colegiului de până la aniversarea de 155 de ani din 24 ianuarie 2021 și o minge de fotbal din partea ASS Unirea Focșani. Imnul CNU Focsani a fost ultimul salut unirist, la pachet cu aplauzele asistenței, la despărțirea de uniristul Vlad Vlăsceanu.

Unirea face puterea de 155 de ani și Vlad face parte din ea, pentru totdeauna…”, se arată, duminică, într-o postare pe pagina de facebook Sportuldevrancea Focșani, coordonată de profesorul și jurnalistul Viorel Paizan.

Conform adevărul.ro, „Vlad Vlăsceanu, directorul general al firmei Ad Media Consulta şi unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti în zona imobiliară, fondator şi director al Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn) a murit în noaptea de joi spre vineri (7/8 ianuarie), în urma unui infarct. Vlad Vlăsceanu avea 42 de ani şi venise joi la părinţi, la Focşani, de Sf. Ion, pentru a-l sărbători pe unul dintre cei trei copii ai săi. Era absolvent al Colegiului Naţional „Unirea” din Focşani şi în trecut a lucrat în presă, la Uniplus Radio Focşani, ca reporter sportiv.”

„– DRAMĂ – Lumea presei este în doliu ! Vlad Vlăsceanu, un mare campion al presei, ne-a părăsit mult prea devreme. Avea doar 42 de ani și o familie frumoasă! Rămas bun, prieten drag! Condoleanțe familiei!”, a postat profesorul și antrenorul Laurențiu Muscalu.

Directorul Colegiului Național Unirea din Focșani, profesorul Cornel Noană, a transmis un mesaj despre „spiritul unirist” al fostului jurnalist: „Dacă mi-ar fi cerut cineva să exemplific existența, peste timp, a spiritului unirist, cu siguranță că primul nume pe care l-aș fi pronunțat ar fi fost al tău, Vlad Vlasceanu… Nu cred că pot să-ți mulțumesc suficient niciodată, prieten drag… Drum lin!”

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l ierte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here