VIDEO și FOTO! Circulație în condiții de iarnă pe drumurile din Vrancea

0
1020

Iarna și-a intrat pe deplin în drepturi in toate zonele județului Vrancea. Cea mai mare cantitate de precipitații s-a înregistrat in zona de munte a județului, unde stratul de zăpadă are o grosime de aproximativ 15 centimetri. Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ. Pe DN 2D Focșani-Tulnici -Ojdula-Tîrgu Secuiesc există un strat de zăpadă frământată pe carosabil care are, pe alocuri, o grosime cuprinsă între 2 și 5 centimetri grosime. Se intervine cu utilajele de deszăpezire. Conform Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., „în intervalul 10.01.2021, ora 17:00, – 11.01.2021, ora 5:30, după o noapte de cod galben de ninsori, drumarii de la CNAIR au acționat pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi cu 1131 utilaje și au împrăștiat aproximativ 7182 tone material antiderapant”. DRDP Iași  a acționat cu 63 autoutilaje, care au răspândit 229 tone material antiderapant. 

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să respecte restricțiile instituite pe anumite sectoare de drum, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate. Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.”, se arată într-un comunicat de presă.

UPDATE! Consiliul Județean Vrancea:

„Se intervine pe toate drumurile județene pentru deszăpezire!
În județul Vrancea, se circulă în condiții de iarnă, fără blocaje, pe toată rețeaua de drumuri județene. Potrivit informațiilor furnizate de firma care se ocupă de deszăpezirea drumurilor județene, până la ora 12:00 s-a intervenit astăzi pe rețeaua de drumuri județene, cu următoarele utilaje: 20 sărărițe, 2 gredere, 3 tractoare, 4 încărcătoare frontale cu cupă și 1 buldoexcavator. De asemenea, s-au împrăștiat 500 tone de material antiderapant. Se intervine în permanență, pentru a se asigura un trafic în condiții de siguranță”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here