ULTIMA ORĂ! FOTO: Un bărbat a murit la intrarea unui bloc din Focșani 

0
15574

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, un bărbat a fost găsit într-o baltă de sânge la intrarea unui bloc din Focșani. Un martor de la fața locului ne-a spus că nu știe exact ce s-a întâmplat însă: ,,când am ajuns acasă, adică pe la 16:30, în fața blocului era o pată de sânge. Ajunsese la fața locului SMURD-ul, salvarea și poliția. Mai devreme am auzit că persoana în cauză a și decedat, nu știm despre cine este vorba. Nu a auzit nimeni nimic. Probabil este cineva străin, pentru că e liniște în blocul nostru. Prima dată am crezut că a fost o încăierare sau ceva, dar nu… a fost un accident stupid”.

Decesul persoanei ne-a fost confirmat și de reprezentații IPJ Vrancea, dar și de cei de la SAJ Vrancea. ,,Se confirmă. Este vorba despre un bărbat de 80 de ani care nu știu dacă i s-a făcut rău și a căzut, sau dacă în urma căderii a intrat în stop. Au ajuns cei de la SMURD acolo, au sesizat că el avea și o colostomă, l-au resuscitat, au chemat o mașină de la ambulanță, au continuat resuscitarea 45 de minute, însă a fost declarat decesul”, a precizat Marinela Preda, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea.

UPDATE:

În jurul orei 16:45, polițiștii focșăneni au fost sesizați prin apel 112, de către o persoană cu privire la faptul că a găsit, lângă scara unui bloc din municipiul Focșani, un bărbat, în stare de inconștiență, posibil decedat.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă precum și cadre medicale care au constatat decesul bărbatului în vârstă de 80 de ani.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here