ULTIMA ORĂ! FOTO! Accident cu trei răniți, dintre care unul încarcerat, la ieșirea din Adjud

0
4713
Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Adjud au intervenit astăzi, 03 ianuarie, în jurul orei 16:15, la un accident rutier produs pe DN 11 A, la ieşirea din municipiul Adjud. În urma impactului dintre 2 autoturisme, au rezultat trei victime, dintre care una rămasă încarcerată.
Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje de pompieri cu: 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD şi 1 autospecială de intervenție, precum şi 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ).
Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea unei persoane rămasă blocată într-unul dintre autoturisme. Ulterior, victima de sex masculin în vârstă de 24 ani, politraumatizată în urma accidentului rutier, a fost predată în stare conștientă unui echipaj SAJ, care a transportat-o la spital.
Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victimele neîncarcerate, respectiv o persoană de sex feminin, în vârstă de 20 de ani, care prezenta traumatisme la membrele inferioare. Pacienta a fost transportat cu ambulanța SMURD la U.P.U Focșani.
Cealaltă victimă neîncarcerată, o persoană de sex masculin, a fost preluată de un echipaj SAJ.
UPDATE! Accidentul de pe DN 11A s-a produs pe raza județului Bacău. – IPJ Vrancea

 

COMUNICAT ISU Vrancea, 3 ianuarie 2021

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here