De Ziua Națională a României, Primăria Focșani premiază excelența

0
722

      Primăria Municipiului Focșani va premia excelența de Ziua Națională a României.
Pe tot parcursul zilei de 1 Decembrie, actrița focșăneancă Roxana Lupu (cunoscută pentru rolul Reginei Maria) și primarul Cristi Valentin Misăilă vor premia mai mulți focșăneni care ne fac cinste.
Premierea începe cu focșănenii care au împlinit 50 ani de căsătorie. Cu respectarea prevederilor legale privind limitarea răspândirii COVID-19, cuplurile de aur vor fi premiate, cu începere de la ora 9.30, în Sala de Ședințe a Consiliului Local Focșani. Fiecare cuplu va primi un premiu în valoare de 500 lei, un mini-tort, un buchet de flori și o diplomă.
Tot de Ziua Națională a României, Primăria Municipiului Focșani îi va premia pe jucătorii și antrenorii echipei de baschet CSM 2007 LPS Focșani U18 – Campioni Naționali ai României 2020. Premierea echipei de baschet U18 a CSM 2007 LPS Focșani a fost votată în cadrul ședinței Consiliului Local din data de 12 octombrie 2020.
De asemenea, gimnastele focșănence Ana-Maria Bărbosu – campioană națională la junioare și Iulia-Florentina Trestianu, medaliată cu argint și bronz la Campionatul Național Individual al junioarelor și Campionatul Național Individual Open, cât și antrenorii Daniela Trandafir și Cezar Stoica vor fi premiați pentru rezultatele obținute.
Premierea gimnastelor a fost votată în cadrul ședinței Consiliului Local Focșani din data de 26 noiembrie 2020.
Nu în ultimul rând, în jurul orei 14.30, actrița focșăneancă Roxana Lupu îi va premia pe maratoniștii care participă la cea de-a V-a ediție a Maratonului Reintregirii Neamului Românesc Vrancea, organizat de col (r) Ilie Roșu.
Ziua Națională a României va fi aniversată și de instituțiile culturale din subordinea Primăriei Municipiului Focșani, printr-un spectacol omagial care va fi difuzat on-line.
Astfel, de la ora 17.00 pe paginile Facebook ale Primăriei Municipiului Focșani, Ansamblului Folcloric ”Țara Vrancei”, Ateneului Popular ”Maior Gh. Pastia” și Teatrului Municipal ”Maior Gh. Pastia” vă invităm să urmăriți spectacolul ”Din Focșani, în lumea largă!”.
Seara de 1 Decembrie 2020 se va încheia într-o feerie de lumini, o dată cu aprinderea luminilor festive de sărbători.
La mulți ani România, la mulți ani români, la mulți ani focșăneni, oriunde v-ați afla!

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here