ULTIMA ORĂ! FOTO! Fost ambulanțier, găsit mort în apartamentul său din Bahne

0
8814

 

Câțiva oameni au alertat astăzi autoritățile la 112, spunând că unul dintre vecinii lor nu a mai fost văzut de câteva zile. La fața locului, în cartierul Bahne din Focșani, s-au deplasat o ambulanță din cadrul SAJ Vrancea, o autospecială ISU și un echipaj de poliție. ,,Am înțeles că ar fi vorba de un bărbat care a lucrat la Ambulanță și pe care l-au găsit mort în casă. Era deja albăstrui, auzisem. Au sunat vecinii pentru că nu l-au mai văzut de mult”, ne-a spus un bărbat.
Informația ne-a fost confirmată și de reprezentații IPJ Vrancea. ,,Polițistii focșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat din municipiul Focșani nu a mai fost văzut de vecini. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în apartamentul său a fost găsit cadavrul bărbatului în vârstă de aproximativ 74 de ani. Cadavrul va fi ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă)”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea.

Totodată, sunați de reporterii noștri, reprezentații SAJ Vrancea au confirmat faptul că este vorba de un bărbat trecut de 74 de ani, care a lucrat la serviciul de ambulanță, însă era pensionar de multă vreme.

Sursa foto: Lupu Florin

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here