VIDEO și GALERIE FOTO: Kristal, primul hotel de patru stele din Focșani, își așteaptă oaspeții

0
4880

Ieri a fost inaugurat Kristal Hotel, singurul hotel de patru stele din municipiul Focșani. Panglica inaugurală a fost tăiată de primarul Cristi Misăilă și Dan Sava, patronul Edil Dan Construct, în prezența angajaților unității hoteliere și a partenerilor de afaceri. Noul hotel este situat pe B-dul București, nr. 16 Focșani, la intrarea în oraș și surprinde nu doar prin designul atent gândit, ci și prin atenția acordată celor mai mici detalii. Hotelul Kristal va avea ușile deschise și va asigura confortul clienților săi prin condițiile și facilitățile pe care le oferă. Structurat pe 5 niveluri, la parter, hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 110 locuri și o terasă exterioară cu o capacitate de 56 locuri. Etajul 1 este compus din spații de cazare și două săli de conferință generoase ca spațiu și dotări. Atracția turiștilor considerăm că va fi etajul patru care cuprinde o zonă de relaxare compusă din SPA, fitness și masaj. Prin calitatea serviciilor, hotelul Kristal promite să satisfacă nevoile clienților săi. Nu în ultimul rând, acest hotel nu își deschidea ușile fără o munca asiduă și mulțumesc celor care au contribuit la finalizarea proiectului, mai ales domnului Sava pentru încrederea acordată”, a spus Ana Gabriela Muntianu, managerul Kristal Hotel.

Primarul Cristi Misăilă l-a felicitat pe patronul societății comerciale care a realizat hotelul. Edilul a amintit că este o perioadă dificilă din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. „Noi, primăria municipiului Focșani, suntem alături de investitori și îl felicit pe domnul Dan Sava, patronul și proprietarul acestei societăți comerciale care deschide astăzi o unitate de cazare; prima unitate de cazare din municipiul Focșani la un asemenea nivel, de patru stele. O unitate de cazare mult dorită și așteptată de focșăneni, de turiștii care ne vizitează municipiu. Felicit întreaga echipă pentru efortul depus, pentru faptul că au curajul în această perioadă, chiar dacă multe afaceri suferă din cauza acestei pandemii .

Dumnealui își dovedește curajul și flerul de investitor de a deschide o locație, care sper să fie punct de atracție pentru municipiul Focșani și pentru toți cei care ne vor vizita de acum încolo. Nu este ușor să ajungi în aceste momente grele din punct de vedere economic să faci aceste investiții. Dar cred că odată ce această locație își va deschide larg porțile, va aduce un beneficiu nu numai colectivului de la Kristal dar și comunității. Avem de foarte multe ori nevoie, atunci când organizăm diverse evenimente, întâlniri, de unități și locații în care să ne putem întâlni și să dezbatem problemele comunității. Astăzi ni se oferă o asemenea posibilitate. Vă felicit și cât mai mulți turiști să vă calce pragul”, a spus primarul Cristi Misăilă.

Răsfăț de patru stele

Într-o perioadă în care pandemia pune lacătul pe majoritatea afacerilor, Kristal HOTEL este rezultatul unei munci asidue și a unui optimism greu de îngenunchiat. Noul hotel din Focșani „s-a născut odată cu venirea anotimpului toamnă – iarnă 2020 şi este singurul hotel clasificat la 4 stele, fiind foarte elegant, intim și confortabil. Structurat pe parter şi 4 niveluri, Kristal HOTEL are o capacitate de 72 de locuri de cazare în camere double – twin, camere duble – matrimonial, camere Premium sau camere Superior. Restaurantul şi barul de zi, cu o capacitate de 110 locuri în interior, oferă oaspeţilor o ambianţă de neuitat, iar băuturile ultrafine şi preparatele culinare de excepţie completează o zi reușită.

Tot la parter se află şi terasa exterioară cu o capacitate de 56 de locuri, iar sălile de ședințe reprezintă locurile în care se iau decizii importante pentru companie, se semnează contracte valoroase, se negociază proiecte care asigură viitorul în business şi vă punem la dispoziţie cele două săli de conferinţă, menite să asigure atât confortul echipei, cât și pe cel al clienților dumneavoastră, încurajând creativitatea și concentrarea‟, mai adaugă reprezentanții Kristal HOTEL.

Hotelul beneficiază și de un spațiu generos destinat binemeritatelor momente de relaxare având inclusă o zonă SPA cu: masaj, jacuzzi, baie turcească, salină, saună, existând chiar și o sală de sport complet echipată.

Întreaga activitate se derulează sub stricta respectare a măsurilor de siguranță impuse în contextul pandemiei de COVID-19. Clienții au la dispoziție substanțe igienizante, iar camerele sunt dezinfectate permanent cu aparatură profesională de către personalul hotelului. Protocoalele de igienizare riguroasă se aplică în toată unitatea, care în această perioadă funcționează la 30% din capacitatea totală, asigurând servicii complete numai persoanelor cazate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here