Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu va avea un nou prim-procuror

0
3049

Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu va avea o nouă conducere. Începând cu data de 13 decembrie a.c., unitatea va fi condusă de procurorul Anca Dorina Rîşca. În prezent, aceasta îşi desfăşoară activitatea la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Hotărârea a fost luată în şedinţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii din data de 24 noiembrie a.c. „Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu a doamnei RÎŞCA ANCA DORINA, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, începând cu data de 13.12.2020, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”, se arată în hotărârea Secţiei.

Noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu îşi desfăşoară activitatea la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea din vara anului trecut. Anterior, Anca Dorina Rîşca şi-a desfăşurat activitatea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, fiind, din anul 2012, prim-procuror adjunct, funcţie ocupată cu delegaţie iniţial şi apoi prin concurs.

În prezent, atribuţiile specifice funcţiei de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu sunt îndeplinite de procurorul Nicolae Pîrcălăbescu, care va reveni la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Sursa foto : fotografie publică pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here