Atelierul de povești și creație, „Legendele Crăciunului”, la Biblioteca Județeană

0
70

Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea vă invită să vă înscrieți copiii la atelierul de povești și creație „Legendele Crăciunului”, care se va desfășura în perioada 2-23 decembrie 2020, în fiecare zi de miercuri, între orele 13.00-14.00, la Centrul de Formare din strada Maior Gheorghe Sava nr. 4.

Atelierul „Legendele Crăciunului”, aflat la a doua ediţie, se adresează unui număr de 6 copii, cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani. Înscrierile se fac la Centrul de Formare sau la numărul de telefon 0237/231161, persoană de contact bibliotecar Diana Rădună.

Proiectul „Legendele Crăciunului” își propune realizarea unor ateliere educative destinate dezvoltării personalității copiilor. Datorită participării la aceste ateliere, copiii vor cunoaște tradițiile Crăciunului, își vor dezvolta abilitățile de lucru în echipă și vor dobândi competențe multiple, proprii mai multor arii de dezvoltare personală: lectură, comunicare, arta modelării hârtiei, arta cusutului manual, activități educative prin joc.

Materialele realizate în cadrul acestor ateliere vor fi expuse în holul sediului Sălii de Lectură a Bibliotecii, într-o expoziție tematică de iarnă, pe parcursul lunii decembrie. Vă aşteptăm!

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here