GALERIE FOTO: Mâine se deschide Kristal HOTEL, răsfăț de 4 stele

0
11383

Noul Kristal HOTEL, situat pe B-dul București, nr. 16 Focșani, la intrarea în oraș va fi inaugurat joi, 26 noiembrie, la ora 13.00. Kristal HOTEL surprinde nu doar prin designul atent gândit, ci și prin atenția acordată celor mai mici detalii „reprezentând imaginea luxului şi a rafinamentului pe care dorim să le promovăm în rândul comunităţii şi al turiştilor din judeţul Vrancea şi nu numai. Serviciile de cea mai bună calitate, personalul dedicat şi atenţia la detalii sunt doar câteva dintre elementele cu care ne-am propus să ne cucerim clienţii. Ne dorim ca următoarele vizite sau evenimente în oraşul Focşani să atragă o nouă rezervare la Kristal Hotel, devenind astfel noul loc preferat de relaxare‟, spun reprezentanții Kristal HOTEL.

Răsfăț de patru stele

Într-o perioadă în care pandemia pune lacătul pe majoritatea afacerilor, Kristal HOTEL este rezultatul unei munci asidue și a unui optimism greu de îngenunchiat. Noul hotel din Focșani „s-a născut odată cu venirea anotimpului toamnă – iarnă 2020 şi este singurul hotel clasificat la 4 stele, fiind foarte elegant, intim și confortabil. Structurat pe parter şi 4 niveluri, Kristal HOTEL are o capacitate de 72 de locuri de cazare în camere double – twin, camere double – matrimonial, camere Premium sau camere Superior. Restaurantul şi barul de zi, cu o capacitate de 110 locuri în interior, oferă oaspeţilor o ambianţă de neuitat, iar băuturile ultrafine şi preparatele culinare de excepţie completează o zi reușită. Tot la parter se află şi terasa exterioară cu o capacitate de 56 de locuri, iar sălile de ședințe reprezintă locurile în care se iau decizii importante pentru companie, se semnează contracte valoroase, se negociază proiecte care asigură viitorul în business şi vă punem la dispoziţie cele două săli de conferinţă, menite să asigure atât confortul echipei, cât și pe cel al clienților dumneavoastră, încurajând creativitatea și concentrarea‟, mai adaugă reprezentanții Kristal HOTEL. Hotelul beneficiază și de un spațiu generos destinat binemeritatelor momente de relaxare având inclusă o zonă SPA cu: masaj, jacuzzi, baie turcească, salină, saună, existând chiar și o sală de sport complet echipată.

Întreaga activitate se derulează sub stricta respectare a măsurilor de siguranță impuse în contextul pandemiei de COVID-19. Clienții au la dispoziție substanțe igienizante, iar camerele sunt dezinfectate permanent cu aparatură profesională de către personalul hotelului. Protocoalele de igienizare riguroasă se aplică în toată unitatea, care în această perioadă funcționează la 30% din capacitatea totală, asigurând servicii complete numai persoanelor cazate.

CONTACT:

Kristal HOTEL vă așteaptă cu un program NON STOP. Pentru rezervări și informații ne puteți contacta la tel: 0337.080.100; 0749.086.100.

Site: www.kristalhotel.ro

Email: office@kristalhotel.ro

Facebook: kristalhotelfocsani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here