ULTIMA ORĂ! GALERIE FOTO! Incendiu VIOLENT la o pensiune din Soveja!

0
5290

Un incendiu de proporții a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 9.45, la o pensiune din Soveja. Conform informațiilor apărute pe facebook, este vorba despre pensiunea Colț de Rai, aflată în satul Dragosloveni, comuna Soveja. Din comunicatul transmis presei de purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea s-a aflat că persoanele care se găseau în interiorul clădirii au reușit să se autoevacueze înainte de sosirea pompierilor. „Este vorba despre o casă de vacanță formată din 3 corpuri de clădire P+1 și anexe, pe o suprafață totală de cca. 1000 mp. La locul evenimentului s-au deplasat de urgență 6 echipaje cu 5 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. 13 persoane aflate în imobil s-au autoevacuat înaintea sosirii pompierilor”, a informat ISU Vrancea.

Traficul rutier este oprit pe DN 2L Tecuci-Lepșa și deviat pe o rută ocolitoare, pentru a permite intervenția echipajelor specializate, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea. Potrivit centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției, se estimează reluarea circulației, în condiții normale, în 45 de minute.

Vom reveni cu informații.

UPDATE! Incendiul este localizat, se lucrează la lichidare. Potrivit martorilor, se pare că toate cele trei corpuri de clădire, inclusiv anexele, au ars în totalitate.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here