Futsal – Sportul Ciorăști debutează astăzi în al doilea turneu al Ligii a 2-a, seria Est!

0
306
  • Ciorăștenii vor juca în Sala Polivalentă din Focșani, de la ora 18:30, în compania buzoienilor de la Fortius 2014 

          Al doilea turneu al seriei Est a Campionatului Național al Ligii a 2-a la futsal va debuta astăzi la Focșani, în Sala Polivalentă, odată cu partida Sportul Ciorăști – Fortius 2014 Buzău. Jocul va începe la ora 18:30 și va fi urmat, de la ora 20:30, de partida ACS Futsal Poli Iași – Futsal Ceahlăul Piatra Neamț. Turneul va continua la Polivalentă în zilele de sîmbătă, 21 și duminică, 22 noiembrie.

În primul turneu, la Piatra Neamț, ciorăștenii pregătiți de George Ioniță și Romeo Drăgan, au pierdut primul meci, cu Futsal Poli Iași, scor, 1-3, au terminat la egalitate cu Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, scor 7-7 și au trecut de buzoieni cu 10-5. Înaintea celui de-al doilea turneu, Sportul Ciorăști de află pe locul al doilea al clasamentului seriei. Față de primul turneu, în lotul Ciorăștiului a intervenit o modificare: a plecat Georgian Dima și a venit Ștefan Lupu, achițizie foarte valoroasă!

Vor juca, deci, pentru Sportul, Remus Popa, Răzvan Crăciun, Florentin Mănăilă, Florin Nistor, Ciprian Dumitriu, Florin Hălceanu, Daniel Mazilu, Andrei Mazilu, Răzvan Mihalache, Florin Ion. Ștefan Lupu.

          Echipa s-a antrenat pentru jocuri turneului în Sala Polivalentă, așa cum se poate observa în imaginile postate pe facebook Sportul Ciorăști. La meciurile turneul de futsal de la Polivalentă nu va fi permis accesul publicului, așa cum prevede Protocolul Medical referitor la activitățile sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here