Gimnastică – Campionatul național de juniori, fără echipa Focșaniului!

0
126
  • La competiția de la Ploiești, CSS Focșani este reprezentat de Ana-Maria Bărbosu, Iulia-Florentina Trestianu și arbitra internațională Daniela Trandafir

La Ploiești, în Sala Sporturilor Olimpia au loc, în perioadele 17 noiembrie – 18 noiembrie și 19-22 noiembrie, întrecerile Campionatului Național pe echipe și individual al junioarelor II, II și I, respectiv Campionatului Național Individual Open și al echipelor reprezentative de club la gimnastică artistică feminină. De la o competiție de acest nivel vor lipsi, din motive de coronavirus, câteva echipe foarte puternice, între care și cea a Clubului Sportiv Școlar Focșani, așa cum mi-a confirmat profesorul Florin Roșioru, coordonatorul secției de gimnastică.

La concursurile de la Ploiești clubul focșănean este reprezentat de foarte valoroasele Ana-Maria Bărbosu, multiplă campioană a României și Iulia-Florentina Trestianu, și ea multiplă medaliată cu aur argint sau bronz la campionatele naționale. Ambele se pregătesc la Centrul Național Olimpic pentru junioare de la Deva și participă la intrecerea individual a junioarelor ca și la campionatul open. La campionatele de la Ploiești participă și arbitra internațională Daniela Trandafir, care este și antrenoare, împreună cu Cezar Stoica, a Anei-Maria Bărbosu și Iuliei-Florentina Trestianu. Cele două gimnaste de la Focșani vor evolua astăzi, 19 noiembrie, între orele 14:24-15:55 în concursul individual al junioarelor iar vineri, 20 noiembrie și sâmbătă, 21 noiembrie, în concursul open individual și pe aparate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here