Tânăr care a dat mai multe spargeri în Câmpineanca, reținut de polițiști

0
1202

REȚINUT PENTRU FURTURI DIN LOCUINȚĂ

Poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Golești au reţinut un bărbat de 21 de ani care ar fi sustras, din trei locuințe și o proprietate privată din comuna Câmpineanca, bunuri în valoare de aproximativ 15.000 de lei. Poliţiştii i-au percheziţionat locuinţa şi au constatat alte două infracțiuni.

La data de 16 noiembrie a.c., poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Golești au identificat şi reţinut un bărbat de 21 de ani, din comuna Câmpineanca, care este bănuit de săvârşirea a patru fapte de furt calificat sesizate poliţiei în zilele de 13 august, 18 septembrie, 30 septembrie, respectiv 11 noiembrie 2020.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că ar fi pătruns, pe timpul nopții, prin efracţie, în trei locuințe din comuna Câmpineanca și pe o proprietate privată de unde ar fi sustras electronice, un aparat de aer condiționat, scule și unelte electrice, a căror valoare a fost estimată de către persoanele păgubite la aproximativ 15.000 de lei.

În cursul zilei de ieri, 16 noiembrie a.c., poliţiştii au percheziţionat locuinţa persoanei bănuite de săvârşirea furturilor, în urma căreia au găsit mai multe bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea infracțiunilor.

Totodată, în timpul efectuării percheziției domiciliare au fost constatate în flagrant săvârșirea infracțiunilor de furt de energie electrică și confecționarea unei instalații clandestine în vederea sustragerii de energie electrică, fiin întocmit un alt dosar penal.  

În cursul zilei de azi, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale şi recuperarea integrală a prejudiciului.

UPDATE: Bărbatul reținut de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comunicat IPJ Vrancea din 17 noiembrie 2020 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here