ULTIMA ORĂ! Restaurante, cafenele, săli de jocuri de noroc, instituții de spectacole – închise în Focșani, Odobești și 4 comune

0
13336

EFORT COMUN AL FORȚELOR DE ORDINE PENTRU SIGURANȚA SANITARĂ A CETĂȚENILOR

În contextul incidenței cumulate a cazurilor de SARS-CoV-2 pe ultimele 14 zile, respectiv de peste 3 la mia de locuitori, în municipiul Focșani și în localitățile Soveja, Câmpineanca, Obrejița, Odobești și Vintileasca, timp de două săptămâni, forțe de ordine din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, al Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea și Poliției Locale vor fi mobilizate în misiuni de verificare a măsurilor dispuse.

În această perioadă, pentru protecția cetățenilor, vor fi realizate dispozitive eficiente care să prevină orice incident și care să intervină în cazul nerespectării măsurilor instituite.

Totodată, prin Hotărârea CJSU nr. 190/16.11.2020, au fost stabilite următoarele măsuri, pe o perioadă de 14 zile, urmând a fi reevaluate la finalul acesteia, astfel:

1.Organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt interzise.

2.Organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in în aer liber, spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale sunt interzise.

3.Activitatea cu publicul la operatorii economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor este interzisă.

4.Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități.

5.Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este interzisă.

Dorim să-i asigurăm pe vrânceni că, indiferent de culoarea uniformei pe care o purtăm, depunem toate eforturile, profesional, dar mai ales uman, pentru a traversa această perioadă cu bine.

Este momentul în care, mai mult ca oricând, contăm exact pe parteneriatul cu dumneavoastră, comunitatea, în speranța că, prin toate acțiunile pe care le întreprindem deopotrivă, să ne asumăm mai mult, să fim mai responsabili și mai conștienți de consecințele acțiunilor noastre pentru binele tuturor.

Vă rugăm, așadar, să păstrați distanțarea fizică, să purtați masca de protecție, să nu vă expuneți la riscuri!

Comunicat de presă IPJ Vrancea, 16 noiembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here