Milcovul. Continuă demersurile pentru alimentarea cu gaze naturale

0
766

Primarul Mihai Neață a anunțat că Primăria Milcovul a demarat acțiunea de strângere de semnături pentru „Angajament ferm al consumatorului de racordare la rețeaua inteligentă de gaze naturale a comunei Milcovul, judetul Vrancea“. Aceasta este încă una din etapele premergătoare demarării lucrărilor la investiția de alimentare cu gaze naturale a locuințelor din comuna Milcovul. „Documentul se poate printa, completa și apoi transmite către primărie prin orice fel de mijloace ce le aveți: messenger, poștal, printr-un delegat, whatsapp sau personal. Cei care nu vor fi găsiți acasă sau care sunt plecați în străinătate au posibilitatea de a transmite ANGAJAMENTUL prin mijloace online. Este important și urgent ca fiecare cetățean care dorește racordare să-și completeze angajamentul ferm și să ajungă la primărie“, scrie primarul Mihai Neață pe pagina sa de facebook.

Vă reamintim că în luna iunie, primarul comunei Milcovul, Mihai Neață, a anunțat că societatea Distrigaz Sud Rețele a eliberat avizul tehnic de principiu privind alimentarea cu gaze naturale a comunelor Milcovul și Gologanu. „Ca urmare a solicitărilor 2639 și 4212 din data de 29.05.2019, vă comunicăm avizul tehnic de principiu privind înființarea sistemului de distribuție gaze naturale în comunele: Milcovul și Gologanu, județul Vrancea. Alimentarea cu gaze naturale se va face din conducta de distribuție a gazelor naturale existentă în localitatea Focșani, la intersecția străzilor: Bucegi și 1 Decembrie 1918“, se arată în avizul tehnic de principiu. „Un prim pas în realizarea unui obiectiv de interes public major pentru comuna Milcovul, dar și pentru comuna vecină, Gologanu, este obținerea «Aviz-ului Tehnic de Principiu privind alimentarea cu gaze naturale a comunelor Milcovul și Gologanu»! Acum putem spune cu certitudine că, în 4-5 ani, vom avea comuna racordată la gaze naturale! Lucrurile bune se construiesc greu, dar nu sunt imposibil de realizat“, a spus primarul comunei Milcovul, Mihai Neață.

De reținut că lucrările pentru realizarea sistemului de alimentare cu gaze naturale sunt avansate în mai multe localități din Vrancea. Deja în localitatea Străoane au fost demarate lucrările propriu zise de introducere a sistemului de alimentare cu gaze naturale. În faze avansate cu astfel de proiecte se mai află localitățile Vulturu și Fitionești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here