Bărbați prinși băuți sau fără permis, la volan

0
583

Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

La data de 14 noiembrie a.c., ora 23.40, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești au depistat un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 M, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 14 noiembrie a.c., ora 23.45, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat un tânăr în vârstă de 29 ani, din județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe raza DN 23, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie auto.

La data de 15 noiembrie a.c., ora 08.15, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat de 59 de ani, din comuna Vânători, în timp ce conducea un autoturism pe DJ204 D – Focșani, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, din data de 20 aprilie a.c.

La data de 15 noiembrie a.c., ora 13.10, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Păunești au depistat un bărbat de 39 de ani, din orașul Mărășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Păunești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie auto. 

În toate cauzele polițiștii au întocmite dosare penale, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele.

Comunicat IPJ Vrancea din 16 noiembrie 2020

Sursa foto: pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here