Fotbal, Liga a III-a – Oaspeții nu-și pot permite să lase puncte gazdelor!

0
165

Echipa de seniori a Focșaniului va juca astăzi, 11 noiembrie, de la ora 14:00, în deplasare, meciul amânat din cauza Covid-ului din 31 octombrie. La Ianca, pe stadionul Ștefan Vrăbioru, CSM 2007 va întâlni formația locală Viitorul, vecină de clasament, și care a adunat 13 puncte din trei victorii și patru egalități. Brăilenii au fost întrecuți doar o dată, acasă, de Suporter Club Galați. Liderii egalurilor în seria a 2-a a Ligii a III-a foarte probabil că s-ar mulțumi cu încă un egal în partida cu focșănenii care, însă, nu-și pot permite să lase puncte la Ianca. Au nevoie de victorie pentru a rămâne la două puncte de primul loc. Au risipit destul în tur, pe propriile erori sau din cauză că o mulțime de jucători le-au fost scoși din echipă de coronavirus. Nici acum nu sunt în cea mai bună condiție din această perspectivă, însă antrenorii Focșaniului pot alcătui, cu ceea ce au ca fotbaliști sănătoși, o formulă de joc câștigătoare! Și în etapa trecută, cu Sporting Liești, pe teren propriu, au avut probleme de efectiv, CSM 2007 fiind nevoită să improvizeze în atac, unde nu a avut vârfuri specializate. Blocul de mijlocași a funcționat, însă, destul de bine, reușind să marcheze de trei ori!

Astăzi, măcar cu unul dintre Jurj și Lemac în teren, oaspeții ar putea spera la o creștere a forței de atac în așa măsură încât să înscrie mai mult cu un gol decât gazdele. În deplasare, focșănenii au jucat cu folos în acest sezon când au câștigat în Cupa României, la Galați și Buzău, iar în campionat s-au impus la Râmnicu Sărat și au făcut egal la Galați. Este un argument în favoarea așteptărilor pe care le au suporterii CSM 2007 care își doresc menținerea echipei în cursa pentru promovare!

Partida dintre Viitorul Ianca și CSM Focșani 2007 va fi arbitrată de Răzvan Negară, din Vaslui, la centru, asistat la tușe de Cosmin Vițelaru, din Vaslui și Bogdan Mihai Martinescu, din Buzău. Observarea va fi asigurată de Simona Renta, din Galați și Iulian Radu, din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here