Handbal, Liga a III-a – Turneul al patrulea va fi la București!

0
178
  • CSM 2007 va juca la 27 noiembrie, de la ora 15:40, în Sala Rapid, cu Politehnica Timișoara 

Campionatul Ligii Naționale de handbal a parcurs zece etape din ediția 2020-2021 și are programată etapa a 11-a pentru ziua de 27 noiembrie. Va fi o etapă disputată sub formă de turneu la București. CSM Focșani 2007 va avea ca adversară pe Politehnica Timișoara, partida urmând să aibă loc de la ora 15:40 în Sala Rapid, la fel ca alte trei meciuri ale rundei: HC Buzău – CSM Bacău, CSM Vaslui – Magnum Botoșani, Dinamo București- Dobrogea Sud. Celelalte patru jocuri se vor disputa în Sala Apollo. Ca și în alte etape este foarte posibil ca unele jocuri să nu se dispute din cauza coronavirusului.

Federația Română de Handbal a oferit o posibilitate de evitare a unor situații dramatice așa cum au fost cele din turneul de șase meciuri de la Sfântu Gheorghe când echipele din Bacău și Focșani au fost declarate învinse la masa verde cu 10-0 în câte cinci partide nejucate pe teren, iar cea din Botoșani, în șase meciuri!

Preluând o decizie de la fotbal, a hotărât că persoanele din handbal care au fost depistate pozitiv și ulterior s-au vindecat, nu sunt obligate să se testeze RT-PCR pe o perioadă de 90 de zile de la data vindecării. Ghinionul multor jucători – și împlicit al unor formații de a se infecta cu Covid – 19 s-ar putea transforma în șansă, în situația în care alți jucători și alte echipe se vor afla în premieră sub coronavirus! Și dacă FRH nu este dispusă să facă dreptate, poate o face hazardul! Pentru că prin hazard unii se îmbolnăvesc de Covid iar alții nu!

După zece etape, în care a evoluat de doar cinci ori, CSM Focșani 2007 se află pe locul 11, cu 9 puncte, adunate din trei victorii și două înfrângeri. Echipa va juca în continuare pentru o clasare în zona play-off-ului ceea ce presupune că va încerca să câștige fiecare meci, primul dintre acestea fiind cel cu Politehnica Timișoara. Timișorenii au avut și ei nașansa de a avea un jucător covidizat și, în consecință de a fi declarați învinși cu 10-0 în etapa a zecea, de Minaur Baia Mare. Au, însă, 21 de puncte acumulate din șapte victorii și trei înfrângeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here