ULTIMA ORĂ! Suspendarea cursurilor la Colegiul Cuza, decisă în CJSU

0
1061

Astăzi, 03.11.2020, a avut loc o nouă ședință extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, pentru stabilirea unor măsuri de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul județului Vrancea, în urma căreia au fost a fost adoptată următoarea hotărâre:

HOTĂRÂREA nr. 173 din 03.11.2020 privind suspendarea cursurilor şcolare în unitățile/instituțiile de învățământ, în contextul confirmării unui caz/mai multor cazuri de COVID-19  , care dispune:

Art. 1 (1) Se constată suspendarea cursurilor pentru toate clasele, din cadrul Colegiului Național ,,Alexandru Ioan Cuza” din municipiul Focșani, începând cu data de 02.11.2020 și dispune menținerea măsurilor de suspendare a cursurilor școlare pe o perioadă de 14 zile.

 (2) Unitatea de învățământ menționată la alin (1) va respecta măsurile de organizare a activităţii în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, aprobate prin ordin comun al ministrului sănătăţii şi ministrului educației și cercetării.

(3) Reluarea cursurilor școlare care presupun prezența ,,față în față” pentru clasele/unitatea de învățământ menționată la alin (1) suspendate temporar, se dispune prin Hotărâre a C.J.S.U. Vrancea, după obținerea avizului Direcției de Sănătate Publică Vrancea, cu informarea Unității de Învățământ și a Inspectoratului Școlar Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here